Ενισχύστε οικονομικά το Δρόμο της Αριστεράς. Ακόμα και η μικρότερη συνδρομή σας έχει αποτέλεσμα και βοηθά να συνεχιστεί η προσπάθειά μας. Η αγορά του Δρόμου κάθε Σάββατο από το περίπτερο είναι η σημαντικότερη στήριξη για εμάς.

Μπορείτε όμως να καταθέσετε οποιοδήποτε ποσό, είτε εδώ μέσω PayPal, είτε στον τραπεζικό λογαριασμό που παραθέτουμε πιο κάτω:

 

Οικονομική ενίσχυση μέσω PayPal

Πατήστε εδώ:

Οικονομική ενίσχυση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τράπεζας Πειραιώς

GR5101720290005029046675386

(Ενότητα Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία)

BIC Τράπεζας Πειραιώς (απαραίτητο για καταθέσεις από το εξωτερικό): PIRBGRAA

 

 

—————————————————————————————————

 

 

Η ενημέρωση έχει πάθει ασφυξία. Κάθε εστία αντιπληροφόρησης είναι πιο αναγκαία από κάθε άλλη εποχή. Ο Δρόμος της Αριστεράς δεν μπορεί από μόνος του να καλύψει το τεράστιο κενό της σωστής πληροφόρησης, ούτε μπορεί μόνος του να αντιπαλέψει τα θηρία. Μπορεί, όμως, να μπαίνει σφήνα στο σάπιο σώμα του συστήματος, να δίνει χώρο στην αλήθεια, να ανοίγει μονοπάτια στην ενημέρωση και την πληροφόρηση. Κι αυτό δεν είναι λίγο. Ειδικά όταν προέρχεται από μια συλλογικότητα που επεξεργάζεται τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τα αναλύει και τα επανασυνθέτει σε βάθος, βδομάδα μπαίνει βδομάδα βγαίνει, εδώ και τεσσεράμισι χρόνια ανελλιπώς.

Από τα έγκατα του πολιτικού μας συστήματος ώς τα πεδία των πολέμων στη Μέση Ανατολή και τις στέπες της Ουκρανίας, παρακολουθούμε, καταγράφουμε και παρουσιάζουμε όλες τις όψεις των γεγονότων, ξεκαθαρίζοντας την ήρα από το στάρι. Δύσκολη δουλειά, αλλά πολύ ενδιαφέρουσα και αποδοτική. Υποστηρίζουμε τα κινήματα από τις Σκουριές ώς την Κερατέα, αλλά και από την Καταλονία έως το Νεπάλ. Αναδεικνύουμε την Αριστερά, αλλά δεν κλείνουμε τα μάτια στις αστοχίες και τις αδυναμίες της. Φιλοξενούμε άρθρα, σχόλια και φωτογραφίες από αναγνώστες μας και από μαχητικές κινήσεις απ’ όλη την Ελλάδα. Εποικοδομητικά και συντροφικά δίνουμε ώθηση στους αγώνες των εργαζομένων, σταθερά στο πλευρό των ανίσχυρων, σθεναρά εναντίον της αδικίας και της εκμετάλλευσης.

Αλλά αυτή η προσπάθεια για να είναι διαρκής και βιώσιμη χρειάζεται την αμφίδρομη σχέση με τον αναγνώστη, τον συναγωνιστή, τον συμπάσχοντα. Χρειάζεται τη συμμετοχή, χρειάζεται τις ιδέες όλων, χρειάζεται την είδηση απ’ όπου κι αν προέρχεται, από τη Θεσσαλονίκη ή τη Μανωλάδα, την Πάτρα ή την Καισαριανή, χρειάζεται την καλόπιστη κριτική, χρειάζεται τη διάδοση της εφημερίδας στους φίλους, τους συντρόφους, τους συναδέλφους, τους γείτονες, ακόμα και τους συνομιλητές μας από άλλες γωνίες, χρειάζεται –όσο κι αν αυτό ακούγεται πεζό– και την οικονομική σας στήριξη.

Με δεδομένη τη δυσκολία που έχουν πολλοί συνάνθρωποί μας ακόμα και να δώσουν 2 ευρώ για να πάρουν την εφημερίδα το Σάββατο, και με δεδομένο ότι όση κι αν είναι η εθελοντική προσφορά των συνεργατών μας, τα έξοδα της έκδοσής μας δεν καλύπτονται, χρειαζόμαστε την οικονομική συνδρομή κάθε φίλου, κάθε συναγωνιστή που θεωρεί αναγκαία τη συμβολή του Δρόμου στον κοινό αγώνα, όχι μόνο για την ανατροπή της κυβέρνησης και την ανάσχεση της λιτότητας, αλλά και για την ανοικοδόμηση της χώρας με μια προοπτική διαφορετική από την κοινωνία της ανισότητας, ανελευθερίας και εκμετάλλευσης, από τα «καλά» της οποίας έχουμε χορτάσει.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!