Διόδια Παντού!

Με προκήρυξη της εταιρίας «Εγνατία Οδός Α.Ε.» για την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρονικών διοδίων στην Εγνατία Oδό και στους κάθετους άξονες Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή και Θεσσαλονίκη – Σέρρες – Προμαχώνας ζητείται να γίνουν αντίστοιχες ενέργειες και στους αυτοκινητόδρομους Θεσσαλονίκη – Νέα Μουδανιά, Κλειδί – Χαλάστρα – Εύζωνοι και Ακτιο – Αμβρακία!
Την ίδια ώρα, όχι σε ενάμιση χρόνο αλλά μέσα στους επόμενους τρεις μήνες πρόκειται να εγκατασταθούν, κατά μήκος της Εγνατίας Oδού, έξι νέοι σταθμοί διοδίων, που θα λειτουργούν με το συμβατικό τρόπο, δηλαδή με μπάρες. Οι σταθμοί αυτοί θα έρθουν να προστεθούν στα διόδια του Πολυμύλου, που λειτουργούν ήδη, αλλά και σε αυτά των Μαλγάρων, που είναι κοινά και για αυτούς που ταξιδεύουν μέσω της Εγνατίας Oδού, αλλά και για αυτούς που χρησιμοποιούν τον ΠΑΘΕ.

Όχι στο ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών

Η επιτροπή κατοίκων Τούμπας πραγματοποίησε παρέμβαση έξω από την εκδήλωση-συζήτηση που διοργάνωσε ο Ελληνοαμερικανικός Σύνδεσμος με θέμα την αξιοποίηση του λιμανιού, της ΕΥΑΘ και των δημοσίων αγαθών της πόλης. Στην παρέμβαση συμμετείχαν συνδικαλιστές των πρωτοβάθμιων σωματείων, ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε η ασφυκτική παρουσία της αστυνομίας.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!