Υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας η Δέσποινα Σπανούδη – Υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας ο Τάκης Μακρίδης

Υποψήφια περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας η Δέσποινα Σπανούδη

Το Αυτοδιοικητικό Κίνημα Περιφέρειας Στερεάς επέλεξε να εκπροσωπηθεί, στις εκλογές του Νοεμβρίου και από τη θέση της υποψήφιας περιφερειάρχη, με τη Δέσποινα Σπανούδη. Η επιλογή της έγινε μέσα από τις εργασίες της ανοιχτής συνέλευσης του Αυτοδιοικητικού Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13/9, στη Λιβαδειά. Η Δέσποινα Σπανούδη είναι χημικός-μηχανικός με μακρά επαγγελματική εμπειρία σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ζει και εργάζεται στη Bοιωτία. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη και συντονίστρια της Συμπαράταξης Βοιωτών για το Περιβάλλον. Έχει έντονη συμμετοχή σε πολλές τοπικές κοινωνικές πρωτοβουλίες για ζητήματα περιβάλλοντος, βιομηχανικής ρύπανσης, ενεργειακών δραστηριοτήτων και υπεράσπισης των κοινωνικών δικαιωμάτων στην περιοχή της Στερεάς και όχι μόνο. Με την παρουσία της έχει συμβάλλει στην ανάδειξη της ανάγκης προστασίας του Κορινθιακού, Ευβοϊκού και Μαλιακού Κόλπου, της προστασίας των ορεινών όγκων της Γκιώνας, της Οίτης και του Ελικώνα.
Στη συνέλευση του Αυτοδιοικητικού Κινήματος Περιφέρειας Στερεάς, επίσης: οριστικοποιήθηκε ο κανονισμός λειτουργίας του σχήματος, εγκρίθηκε το επικαιροποιημένο κείμενο της διακήρυξης, και δρομολογήθηκαν όλα τα απαραίτητα οργανωτικά μέτρα για την αποτελεσματική διεξαγωγή της επικείμενης εκλογικής μάχης.

periferiastereas.blogspot.com

Υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας ο Τάκης Μακρίδης

Η Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 15/9 με θέμα την εκλογή νέου επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψηφίου της δημάρχου εξαιτίας της αναγκαστικής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παραίτησης από την συμμετοχή στις εκλογές του έως τώρα υποψηφίου δημάρχου, Γιώργου Χελάκη. Ο Γ. Χελάκης εξήγησε τους λόγους της μη υποψηφιότητάς του και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί όσο και όπως μπορεί για το καλό της κίνησης και την επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει όλα αυτά τα χρόνια. Κατόπιν, η γραμματεία της κίνησης πρότεινε ως νέο υποψήφιο τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, Τάκη Μακρίδη, ο οποίος αποδέχτηκε την υποψηφιότητα. Κατόπιν ψηφοφορίας η υποψηφιότητα του Τάκη Μακρίδη έγινε παμψηφεί αποδεκτή από τα μέλη της Γ.Σ.

www.kinisikalitheas.gr

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!