Γιατί και οι ιδέες χρειάζονται την αλληλεγγύη σας!

 

Για δεύτερη χρονιά ο Δρόμος οργανώνει λαχειοφόρο οικονομικής ενίσχυσης. Η σημασία της οικονομικής καμπάνιας είναι φέτος ιδιαίτερη, καθώς μόνο χάρη στην ενίσχυσή του από όλους εσάς, από τους αναγνώστες και τις αναγνώστριές του, μπορεί ο Δρόμος της Αριστεράς να συνεχίσει να κυκλοφορεί. Και μάλιστα σε συνθήκες σύγχυσης αλλά και δυσφήμισης της ίδιας της έννοιας της Αριστεράς. Όχι ως ένα ακόμα έντυπο αλλά για να ακούγεται μια φωνή που προσπαθεί όχι να αποκαταστήσει κάποια «χαμένη τιμή» ή «ένδοξο παρελθόν», αλλά για να δώσει όσο γίνεται νέο περιεχόμενο στο τι είναι σήμερα αριστερό και κυρίως για να ανιχνεύσει μια προοπτική ανταπόκρισης στην ανάγκη να σωθεί αυτή η χώρα.

Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε πιο ζεστές, πιο άμεσες, πιο αμοιβαίες σχέσεις με όλους εσάς και ακόμα περισσότερους. Με αυτούς που μας διαβάζουν προσεχτικά αλλά και με αυτούς που δεν μας γνωρίζουν ακόμα καλά. Θέλουμε, λοιπόν, να μας στηρίξετε όσο μπορείτε. Γιατί και οι ιδέες χρειάζονται την αλληλεγγύη σας. Ειδικά αυτές που θέλουν ν’ αλλάξουν τα πράγματα. Και τέτοιες ιδέες θέλουμε να φιλοξενούμε στις σελίδες μας.

 

Η κλήρωση και τα δώρα

Η κλήρωση της λαχειοφόρου θα γίνει τον Μάρτιο του 2016. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και περισσότερα στοιχεία για τη λαχειοφόρο.Εδώ δείτε μερικά από  τα δώρα και ο κατάλογος θα ενημερώνεται συνεχώς. Ήδη στα δώρα περιλαμβάνονται ένα ταξίδι αξίας 400 ευρώ προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Kritsia Travel και του Δρόμου, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία που προσφέρουν εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς, εισιτήρια για θέατρα και πολλά ακόμα.

 

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε

Είναι απλό. Μπορείτε να αγοράστε έναν λαχνό των 5 ευρώ ή περισσότερους. Ή να προμηθευτείτε ένα ολόκληρο μπλοκάκι ή περισσότερα, ώστε να δώσετε λαχνούς και σε φίλους σας. Ακόμα καλύτερα, μαζί με ένα φύλλο της εφημερίδας σε όσους ακόμα δεν την γνωρίζουν ακόμα. Για εμάς, η βοήθεια αυτή είναι ανεκτίμητη.

 

Πού θα βρείτε λαχνούς

Τηλεφωνείτε στο 210-3468282 ή 210-6441745 (ζητάτε τη Ζωή) και περνάτε από τα γραφεία της εφημερίδας (Ησαΐα Σαλώνων 4-6, δίπλα στην Πλατεία Γκύζη) ή ενημερώνεστε στα ίδια τηλέφωνα για το πού θα βρείτε λαχνούς σε όλες τις μεγάλες πόλεις και σε αρκετές μικρότερες…

 

Πώς αλλιώς μπορείτε να βοηθήσετε

Αυτές τις μέρες συγκεντρώνουμε δώρα. Ίσως μπορείτε να προσφέρετε κι εσείς κάτι στη λαχειοφόρο μας. Όλες οι προσφορές δεκτές και αναγκαίες.

Τέλος, μπορείτε να ενισχύσετε την εφημερίδα και με τον απλό-κλασικό τρόπο: καταθέτοντας ένα ποσό στο λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς GR5101720290005029046675386 (Ενότητα Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία) – BIC Τράπεζας Πειραιώς (απαραίτητο για καταθέσεις από το εξωτερικό): PIRBGRAA. Ή και μέσω του PayPal που μπορείτε να το βρείτε στο site μας (edromos.gr).

Και μην ξεχνάτε, ότι τα 2 ευρώ που δίνεται κάθε Σάββατο στο περίπτερο είναι πολλαπλά χρήσιμα και κρίσιμα.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!