Όπως όλοι γνωρίζετε το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου του Δρόμου. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους λαχνούς που κέρδισαν και επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την συμμετοχή σας την λαχειοφόρο. Μας δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Όμως δεν θα σταματήσουμε εδώ. Και αυτό γιατί ο Δρόμος, όπως καταλαβαίνετε, κατορθώνει να υπάρχει σε εξαιρετικά δύσκολες γι’ αυτόν οικονομικές περιστάσεις. Μένουμε όρθιοι και ζωντανοί χάρη στη στήριξη σας και την οικονομική συμβολή των φίλων του Δρόμου.

Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού οι οικονομικές δυσκολίες του εγχειρήματός μας μεγαλώνουν, όπως σε όλους είναι κατανοητό, και την ίδια στιγμή αρχίζουν οι προετοιμασίες του φεστιβάλ που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, του Resistance Festival 2018, με αποτέλεσμα οι ανάγκες μας να μεγεθύνονται.

Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ζητήσουμε την οικονομική ενίσχυση σας, στο μέτρο των δυνατοτήτων σας. Είναι για ουσιαστική βοήθεια για την κοινή μας προσπάθεια.

Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε κάθε βδομάδα να υπάρχει ο Δρόμος στα περίπτερα, να λειτουργεί η ιστοσελίδα του, να έχουμε επαφή με τους φίλους και αναγνώστες.

Αν έχετε προτάσεις ή ιδέες για όλα αυτά, για το πώς ο Δρόμος μπορεί από Σεπτέμβρη να πλουτίσει την δραστηριότητα του, μην διστάσετε να μας τις κοινοποιήσετε. Ο διάλογος και η επαφή ίσως είναι η καλύτερη απάντηση στην δύσκολη συγκυρία που διανύουμε. Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία στο τηλέφωνο 210-3468282 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για οτιδήποτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Καλή δύναμη, καλή ξεκούραση και καλή συνέχεια σε όλους…

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!