Γιατί και οι ιδέες χρειάζονται την αλληλεγγύη μας!

Συνεχίζεται η λαχειοφόρος ενίσχυσης του Δρόμου. Γιατί και οι ιδέες χρειάζονται την αλληλεγγύη μας. Ειδικά αυτές που θέλουν ν’ αλλάξουν τα πράγματα. Και τέτοιες ιδέες θέλουμε να φιλοξενούμε στις σελίδες μας.
Θέλουμε όμως και πιο ζεστές, πιο άμεσες, πιο αμοιβαίες σχέσεις με όλους εσάς και ακόμα περισσότερους. Με αυτούς που μάς διαβάζουν προσεχτικά και με αυτούς που ούτε ακουστά δε μας έχουν. Θέλουμε λοιπόν να μας στηρίξετε όσο μπορείτε!
Για ένα μήνα, λοιπόν, μαζεύουμε δώρα απ’ όλους εσάς. Σκεφτείτε τι μπορείτε να προσφέρετε στη λαχειοφόρο μας. Από το πιο «μικρό» μέχρι το πιο «μεγάλο». Αγοράστε μονάχα έναν λαχνό των 5€ ή πάρτε ένα μπλοκάκι ολόκληρο και δώστε σε φίλους σας χέρι-χέρι μαζί μ’ έναν Δρόμο. Για εμάς είναι ανεκτίμητη βοήθεια.

Έργα τέχνης
Μέχρι στιγμής έργα τους έχουν προσφέρει για τη λαχειοφόρο ενίσχυσης του Δρόμου, και τους ευχαριστούμε πολύ, οι εικαστικοί Στάθης Ανδρουτσάκης, Δημήτρης Αρβανίτης, Μιχάλης Αρφαράς, Στεφανία Βελδεμίρη, Λίνα Δημητροπούλου, Elena Garstea, Γιάννης Κολιός, Άρια Κομιανού, Αλέξης Κόρμπης, Τρύφων Κόρμπης, Βάσω Κυριάκη, Τζένη Μαρκάκη, Ρενάτα Μένις, Νίκος Οικονομίδης, Δημήτρης Σεβαστάκης, Μάγδα Σιάμκουρη, Βασίλης Σολιδάκης και Βίκυ Τσαλαματά.
Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τα έργα.

Βιβλία
Δεκάδες τυχεροί θα κερδίσουν από ένα πακέτο με βιβλία που προσφέρουν εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς. Σύντομα θα ενημερώσουμε για αρκετούς τίτλους.

Ταξίδια, διακοπές, ξεναγήσεις
Εισιτήρια ή οργανωμένο ταξίδι αξίας 400 ευρώ, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Kritsia Travel και του Δρόμου. Ένα διήμερο (δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό) για δύο άτομα στο δασικό χωριό Λιβαδάκι στο Βελούχι. Μία ξενάγηση στην Ακρόπολη και ακόμα μία ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Περιοδικά
Μέχρι στιγμής αρκετά περιοδικά έχουν προσφέρει συνδρομές για τη λαχειοφόρο. Δύο ετήσιες για το περιοδικό HOT DOC. Δύο για το περιοδικό Τετράδια. Μία για το περιοδικό Unfollow. Μία συνδρομή για ενάμιση χρόνο για το περιοδικό Ουτοπία. Μία ετήσια συνδρομή για το περιοδικό Θέσεις. Μία για το περιοδικό Άρδην. Δύο για το περιοδικό Πολίτες. Τέλος, μία ετήσια συνδρομή για το περιοδικό νέος Ερμής ο Λόγιος.

Ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές
Μία μηχανή Espresso Pixie EN 125 Lime της Delonghi. Ένα Tablet ETB 7514 της F&U. Μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Compact ES95ZZBPRE3 της Samsung.

Διασκέδαση, συναυλίες
Πέντε νικητές κερδίζουν από μία κάρτα κατανάλωσης 20 ευρώ στο μπαρ Gorilla 11 στο Μαρούσι. Σύντομα θα ενημερώσουμε για αρκετές προσφορές από σινεμά, θέατρα, συναυλιακούς και άλλους χώρους ψυχαγωγίας.

Η κλήρωση θα γίνει μέσα στο Μάρτη.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στην ιστοσελίδα μας www.edromos.gr

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!