Ένα σημαντικό επίτευγμα αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να ξανασμίξουμε! Στις 20 Φλεβάρη θα έχουμε συμπληρώσει τα 6 χρόνια και τα 300 φύλλα.

Στη διαδρομή συναντηθήκαμε με θαυμάσιους ανθρώπους, πραγματοποιήσαμε αξιόλογες δράσεις, καλύψαμε τα πολιτικά, κοινωνικά και πολιτιστικά γεγονότα με πάνω από 15.000 άρθρα, αναλύσεις και σχόλια, δώσαμε μάχες σε πολλά μέτωπα και η φωνή μας έφτασε σε όλη την Ελλάδα.

Αποτυπώσαμε τα συν και τα πλην της εποχής, συμμετείχαμε ενεργά στη δύσβατη πορεία της Αριστεράς, επιδιώξαμε να αναδείξουμε όλες τις πτυχές του αγώνα για ανεξαρτησία, δημοκρατία και δικαιοσύνη στην Ελλάδα αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο, προσπαθήσαμε να επισημάνουμε τα αδιέξοδα, να φωτίσουμε περισσότερο τη μαυρίλα του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού παγκοσμίως, επιχειρήσαμε να διορθώσουμε τα τρωτά μας σημεία – άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε όχι και, όταν δοκιμάστηκε η αξιοπιστία και η συνέπεια της Αριστεράς, διαχωρίσαμε τη θέση μας και δεν υποκύψαμε στις σειρήνες της εξουσίας.

Το ταξίδι γίνεται τώρα πιο δύσκολο, παραμένει, όμως, πολύ συναρπαστικό. Και με την απαραίτητη συμβολή των φίλων της εφημερίδας, συνεχίζεται…

Το Σάββατο, 20 Φλεβάρη, συμπληρώνουμε τα 300 φύλλα και θα το γιορτάσουμε κόβοντας την πίτα του Δρόμου της Αριστεράς, στο χώρο της Λέσχης Δρόμοι Φιλίας και Πολιτισμού, στην Πλατεία Βικτωρίας, Φερών 3, στις 8 το βράδυ.

Είστε όλοι καλεσμένοι!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!