#Save_Ακτινοθεραπευτικό_Παίδων : Η κοινωνία που δεν σώζει τα παιδιά της, δεν αξίζει να σωθεί (@QueenVanta)

Πηγαινοέρχονται οι (θ)εσμοί! (Ioannis Zivas)

Η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα το ’17, αλλά θα τα εφαρμόσει το ’19! (@megalosgazmas)

Εδώ άλλοι λένε «Κύριε Άδωνη». Εγώ σας πείραξα, που λέω μόνο καριόλες και μπουρούχες; (Vassiliki Morisson)

Οι μεν λένε ότι ο Τσίπρας είναι άχρηστος και πρέπει να φύγει, οι δε ότι ο Κούλης είναι διεφθαρμένος θατσερικός. Μην τσακώνεστε, δίκιο έχετε όλοι! (@N0nServ1am)

Τελικά ο Τσίπρας είναι αριστερός, όπως κοιτάει ή όπως τον κοιτάμε; (Γιάννης Κόκκινος‏)

Στην Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων, εμείς καθόμαστε στο λεβιέ. (@kakomyrios)

Scheuble: «Δεν αντιπαθώ τους Έλληνες» – και συμπλήρωσε: αλλά δεν ψοφάνε και εύκολα οι καργιόληδες… (@giopso)

Δεκάδες δημοσιογράφοι τρώνε από θέσεις σε τράπεζες, υπουργεία, πολιτικά γραφεία κ.λπ. Μην πεις όμως κακό λόγο. Η ΕΣΗΕΑ παρεξηγείται. (@Polyfimos)

Αναμένω όλες τις γλίτσες, να βγουν να πουν πως είναι «τρομοκρατία» το ότι εκπαιδευτικοί ανακοίνωσαν πως θα κάνουν διαδήλωση… Και πρώτοι απ’ όλους οι ξεφτίλες της «Δικτύωσης», που κρατούν κονέ με όλους αυτούς. (Σπύρος Σούρλας)

Όποιος σας λέει «όταν βγούμε από τα μνημόνια», αμέσως σφαλιάρα! Όσα χρόνια θα ισχύει η νομοθεσία, που επέβαλαν τα μνημόνια, πάντα μέσα θα είσαι. Δηλαδή… για πάντα. (Spyros Kanaliotis)

Αυξάνονται οι μισθοί για δημοσίους υπαλλήλους – Αύξηση κατά 79,55% στους διευθυντές του ΟΔΔΗΧ! Πώς γίνεσαι διευθυντής στο ΟΔΔΗΧ, ρε παιδιά; Από Πανελλήνιες ή από το γαμώ το σπίτι τους; (@EfthimisKalfas)

600.000 εργαζόμενοι με κάτω από 400€ μικτά το μήνα. Ευτυχώς όμως, σωθήκαμε από την καταστροφή! (@sesikar)

ΕΦΚΑ: «Ένας στους τρεις εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται με 393 ευρώ MIKTA»! Το δημόσιο όμως ακμάζει (για τα στελέχη!). Έχουν εξασφαλισμένο και το ακαταδίωκτο! (George Gilias)

Ευτυχώς που ήρθε ο Σύριζα και έκλεισε τις εισπρακτικές, έβαλε φυλακή τους τραπεζίτες και γλύτωσε τα σπίτια του κοσμάκη! (@PapanGeorge)

«Ξύλο και βρισιές στο Πελόπιο Ηλείας για τους πρόσφυγες». Οι άλλοι οι καημένοι, έφυγαν από τον πόλεμο για να καταλήξουν στην Ηλεία… (@Miltos)

«Στις κατασκηνώσεις της Αγ. Μαρίνας θα μεταφερθούν 87 πρόσφυγες και μετανάστες!». Στη Μεσσηνία κρύβουν τους πρόσφυγες επάνω στον Ταΰγετο! (@Orestis_5)

Όσο υπάρχει πολιτικά ο Σταύρος Θεοδωράκης, πάντα θα υπάρχει και πιο χαμηλά… (@Agapi_V)

Μετά τα ποδοσφαιρικά τρολαρίσματα μεταξύ Τσίπρα και Κούλη πετάχτηκε και η Φώφη: «Εμείς Εθνική Ελλάδος!».. Πίσσα και πούπουλα σε όλο το υπάρχον Κυνοβούλιο, τον αντίθεό μου μέσα!!! (Lampros Papalexis)

Τη μέρα της γυναίκας είχα συνέντευξη για δουλειά και μου πρότειναν θέση με βασικό 370 καθαρά. Ποιά γυναικεία ή ανθρώπινα δικαιώματα; (@Mariasagleo)

Αυτόν τον ήλιο, πουτάνες, δεν θα τον έχετε ποτέ. Δεν υπάρχει κανένας ιδιοκτήτης να σας τον πουλήσει. (Μιλτιάδης Γιαχουστίδης)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!