Αν κρίνεις την ταχύτητα που μαζεύτηκαν οι μύγες γύρω απ’ τον Μαρινάκη, το Νoor1 δεν είχε ηρωίνη, αλλά σκατά! (@monkey_13)

 

Σύμφωνα με νέα στοιχεία του Άδωνη την πρέζα μετέφερε ο… Τζακ Σπάροου! (@megalosgazmas)

 

Όμορφα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στη Βουλή! (@FragileAlex)

 

Ευτυχώς που δεν πλησίασες κοντά στο Νoor1, να σου πέσει καμία τρίχα στο λιμάνι και να καταδικαστείς ως πρεζέμπορος. #DNAconvicted (@idiotypos)

 

Παράξενο πάντως που στη διαδικασία για τη δίκη της ΧΑ δεν έχει βρεθεί πουθενά DNA… (@Dr_Aluca)

 

Ποινικοποιείτε και τις σχέσεις; Δηλαδή, πριν πιάσουμε γκόμενο πρέπει να ζητήσουμε τη συνδρομή της ΕΥΠ ή της Αντιτρομοκρατικής; #DNAconvicted (@Anatoli1813)

 

Αριστείδης ο δίκαιος, 550 π.Χ.-467 π.Χ.: “Ειρήνη, ει δυνατόν, αλλά δικαιοσύνη παντί τρόπω” (@choricos)

 

Ο Καμμένος για μια γραβάτα, έφτασε να «δώσει» το ίδιο του το παιδί. Σκεφτείτε που θα φτάσει για να σώσει το τομάρι του. Noor1… (@g_tzakis)

 

Η κάθε χώρα βιώνει την τραγωδία της. Η Βρετανία τον Καμμένο πύργο, η Πορτογαλία το Καμμένο δάσος, η Ελλάδα τον Καμμένο σκέτο. (@iosif76)

 

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευε δορυφόρους, στη ΝΔ κάθονταν σε δεμάτια από σανό. #HellasSat3 (@Nikosmoraitis)

 

Απόλυτα ικανοποιημένες οι γάτες της χώρας, από τη συνέχιση της απεργίας των συμβασιούχων! (@to_vatraxi)

 

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι βρίζουν τον αργόμισθο σύζυγο της Φώφης και την ίδια τη Φωφίκο, αλλά ζητάνε συνεργασία πολιτική μαζί της. Πόσους θα χωρέσει το έρμο το Δαφνί; (Sofia Lampiki)

 

2 χρόνια Capital Controls και ποιος κυριλέ ληστής θα καταδεχθεί να κλέψει την κάρτα σας για 420€, βρε χαζά; Μειώνουμε την εγκληματικότητα έξυπνα! (@Gardasi Kritiko‏)

 

Η Αστυνομία, λένε, θα απαγορεύσει τη συγκέντρωση των αστυνομικών (και όχι μόνο) στερώντας μας μια απ’ τις ωραιότερες διασκεδάσεις της τελευταίας 40ετίας. (Helena Panagiotopoulou)

 

Η εκχώρηση του ελέγχου των βιβλίων των θρησκευτικών στην εκκλησία μειώνει περισσότερο την απόσταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Στο τέλος πλήρης η ταύτιση. (@MariaRepousi)

 

Η εκκλησία έκοψε κεφάλαια απ’ το βιβλίο των θρησκευτικών, σκούζει σύσσωμο το διαφωτισμένο πόπολο. Λάθος! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΑ ΕΚΟΨΕ. (@dimitris_popay)

 

Εδώ δε μπορούν να πείσουν την Εκκλησία να τους αφήσει να διδάσκουν τη «Συννεφούλα» στο Δημοτικό και θα πείσουν το Σόιμπλε να κουρέψει το χρέος; (@alexandmich)

 

Αναρωτιέμαι σε τι χρησιμεύει η διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία, εφόσον το μίσος προς τον συνάνθρωπο, βρίσκεται ήδη σε υψηλό επίπεδο. (@idiotypos)

 

«Συννεφούλα» και «Ριάνα» απαγορεύονται από την Εκκλησία στα σχολεία κι επιτρέπονται μόνο ως παρατσούκλια των συμμετεχόντων στην Ιερά Σύνοδο. (@C_tachtsidis)

 

Σε λίγο θα ακούμε τη «Συννεφούλα» από τη Ντόιτσε Βέλλε και το BBC! (@speechthenless)

 

Το «Σ’ έχω κάνει Θεό» της Στανίση, είναι εντός ή εκτός των τραγουδιών που θα διδάσκονται στα Θρησκευτικά; Πήρε θέση η Εκκλησία; (@ektopismeni)

 

Έχω μείνει άναυδη με την παρέμβαση της Εκκλησίας στη διδασκαλία των Θρησκευτικών στα σχολεία! Ας αφαιρέσουμε και το κεφάλαιο των τόκων από τα μαθηματικά, να μην καταλαβαίνει η επόμενη γενιά τι πληρώνει! (@NatashaVar)

 

Δεν με ενοχλεί η μυρωδιά των σκουπιδιών αλλά η μπόχα της εξουσίας. (Αλέξανδρος Σύρρος)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!