Προβολές
Σάββατο 25/8

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης προβάλει την ταινία Έλα να δεις του Έλεμ Κλίμοφ. Στις 21:00 στο Πάρκο της 129, δίπλα στο Praktiker (παράλληλα στη Βουλιαγμένης, Δραγατσανίου και Πραξιτέλους, στο ύψος της 4ης στάσης Αργυρούπολης).

Μουσική
Παρασκευή 31/8

Πανσέληνος στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου με την Αναστασία Μουτσάτσου σε αγαπημένα τραγούδια. Στο πιάνο ο Ανδρέας Βουδούρης. Είσοδος ελεύθερη. Χρέωση για το ποτό σας. Στις 21:30 στο Νομισματικό Μουσείο, Πανεπιστημίου 12.

Εκθέσεις
Έως Κυριακή 2/9

Η έκθεση Ecophenomena αναδεικνύει μία νέα μορφή κοινωνικής βιωσιμότητας διαμορφώνοντας επιμελητικά τις συνθήκες συνύπαρξης και διαλόγου μεταξύ επιλεγμένων δημιουργών, ομάδων και τεχνητών που εξερευνούν ένα νέο, επινοητικό και μαζί οικολογικό τρόπο ζωής. Στο TAF, Νορμανού 5, Μοναστηράκι

Δευτέρα 3/9
Ολοκληρώνεται την Παρασκευή, 30/8, το πρώτο μέρος της έκθεσης Το Αθηναϊκό Underground με το χρονικό προσδιορισμό 1964-1983 και εγκαινιάζεται στις 3/9 το δεύτερο μέρος με τίτλο Το Αθηναϊκό Underground 1984-2012 όπου παρουσιάζονται περιπτώσεις πιο σύγχρονων καλλιτεχνών που δραστηριοποιούνται σε κάτι που μοιάζει επικίνδυνα με «underground». Ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Κυρ. 14:00-21:00. Στο CAMP (Contemporary Art Meeting Point), Ευπολίδος 4 και Απέλλου 2, Πλατεία Κοτζιά.

Έως Παρασκευή 31/8
Με γενικό τίτλο Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών: 175 χρόνια Καλλιτεχνική Εκπαίδευση, Έρευνα και Κοινωνική Προσφορά ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών παρουσιάζει το εκπαιδευτικό και εικαστικό έργο της Σχολής στον εκθεσιακό χώρο του αεροδρομίου Τέχνη & Πολιτισμός.

 Έως Τρίτη 4/9
Με τίτλο PostNature ο street artist Δημήτρης Ντόκος παρουσιάζει εικόνες από τη φύση μέσα από μια δική του οπτική που φλερτάρει έντονα με το φανταστικό και πολλές φορές υπερρεαλιστικό στοιχείο. Στην γκαλερί Hoxton, Βουτάδων 42, Γκάζι.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!