Η Τουρκία εξέλεξε Πρωθυπουργό στην Αλβανία. Μετά από την εκλογή και ανάλογου όντος στη Λιβύη, καθώς και σχετικού ομοιώματος στην κατεχόμενη Κύπρο δημιουργείται ένα νέο είδος ανδροειδούς (αρσενικού ή θηλυκού): ο homo Xeftilas της Δύσης. Και η Xeftila όσων η Δύση διακηρύσσει και θέλει να πιστεύουμε ότι είναι.

Ξεφτίλα της Δύσης επίσης είναι οι κλώνοι των ανδράποδων του Ερντογάν στο Ιντλίμ, τη Βοσνία, στο Αζερμπαϊτζάν, στο Βόρειο Ιράκ, στην Υεμένη και όλους τους Τούρκους θυλάκους στην Ευρώπη.

Με το αίμα των εκτελεσμένων και των φυλακισμένων στην Τουρκία, ως άλλη μελάνη, υπογράφει συμβόλαια η φράου Μέρκελ με τον Ερντογάν-εφέντ.

………….

Και πολύ περισσότερο, συμβόλαια με το αίμα μελλοντικών νεκρών. Διότι αυτή η πολιτική θα συνεχίσει να φέρνει στο παζάρι (δηλαδή στο Βερολίνο και κάθε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα) νεκρούς, φυλακισμένους, βασανισμένους, εκτοπισμένους, πρόσφυγες, ψυχικώς εξουθενωμένους, διαλυμένες οικογένειες, παιδιά για δουλεμπόριο στη Δύση και κάθε άλλον ανθρώπινο πόνο που εξαργυρώνεται σε φράγκα.

Πώς θα ήταν αλήθεια, αν το Ράιχσταγκ γέμιζε νεκρούς, φυλακισμένους, ανάπηρους, εκτοπισμένους και πρόσφυγες Τούρκους, Κούρδους, Λίβυους ή παιδιά κάθε άλλης φυλής του Ισραήλ που καταδιώκει, σφάζει και διασκορπίζει η Τουρκική ρομφαία με την ανοχή και συνενοχή της Δύσης;

Καθώς και με αναλογούντα κέρδη!

………………

Ίσως βέβαια, χρηστόν θα ήταν να ανατεθεί η διαχείριση της Υπόθεσης σε κάποιες ειδικευμένες ΜΚΟ. Ώστε να καθαρίζονται τα αίματα από τα μάρμαρα του Ράιχσταγκ και να καταχωνιάζονται στα υπόγεια οι οιμωγές να μην ακούγονται…

γοερές και χαλάνε το φενγκ σούι της Καγκελαρίας.

Την ίδια ώρα η Γαλλία είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και τρία χρόνια. Ο στρατός είναι στους δρόμους (και στις πρώην Γαλλικές αποικίες), οι απόστρατοι γράφουν επιστολές (όπως και στην Τουρκία), ενώ η Λεπέν καλπάζει προς την Προεδρία. Το Παρίσι πάει για Δημοκρατία της Βαϊμάρης.

Pas problem, που θα έλεγε και ο Πεταίν. Την άλλη φορά θα έχει καρέκλα να καθίσει η κυρία Ούρσουλα και φον και ντερ Λάιεν. Φτιαγμένη από κόκκαλα σκοτωμένων παιδιών, ασυνόδευτων κοριτσιών στα πορνεία του Άμστερνταμ, καρέκλα από ντρον και έξυπνους πυραύλους.

Δυστυχώς η δόξα της Δύσης έχει και παράπλευρες απώλειες – δεν έχουμε συνηθίσει σ’ αυτό;

…………….

Βαριές κουβέντες, θα μου πείτε! Βαριές όσο οι βόμβες; Ή μήπως δεν λέγαμε τέτοιες βαριές κουβέντες όταν βομβαρδιζόταν η Γιουγκοσλαβία, ή όταν γινόταν μακελειό στο Ιράκ; Εθιστήκαμε; – Σε τι εθιστήκαμε; Σε τι;…

*** 

Γεμίζει πάλι φαντάσματα το Ράιχσταγκ, πορεία προς το Παρίσι αρχίζει το Βισύ, Βερντέν παντού στις γειτονιές του κόσμου – η Δόξα σου Ευρώπη, η Δόξα σου!…

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
6•V•2021

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!