…Καλώς ήρθατε στη νέα, επίγεια μονάδα της Κόλασης. Μας δίνει μεγάλη χαρά η παρουσία σας. Είστε οι πρώτοι που θα γευτούν τις απολαύσεις του προγράμματος εναλλακτικού τουρισμού στο Spa Mnimoniotherapy που επιδοτεί η τρόικα. Όσοι έχετε επιφυλάξεις θρησκευτικού χαρακτήρα, μην ανησυχείτε! Υπάρχει memorandum of understanding μεταξύ Θεού και Διαβόλου.

Συγχωρήστε τον που δεν είναι παρών. Ξέρετε, είναι ντροπαλός… Και κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες. Κι εσείς δεν είχατε την υπομονή να διαβάσετε όλο το Μνημόνιο ούτε το Μεσοπρόθεσμο. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Ν’ αρχίσουμε την ξενάγηση; Αραθάκ, Κιμβρά, Ατριήλ, πάρτε τα πράγματα των κυριών και κυρίων. Θωνιήλ, μην πιάνεις τον κώλο του κυρίου… Βαρακιήλ, μη σηκώνεις το φουστάνι της κυρίας! Συγχωρήστε τους, είναι από τον ενθουσιασμό τους. Ξεκινάμε…
Δεξιά σας βλέπετε την αίθουσα χημικού καταιονισμού. Οι πελάτες δένονται σε σιδερένια ανάκλιντρα, κάτω από ντουσιέρες που ανά ένα λεπτό απελευθερώνουν επαρκείς ποσότητες ασφυξιογόνων ξηράς κόνεως. Φρέσκα, εισαγωγής από Ισραήλ και ΗΠΑ, με πιστοποίηση της τρόικας και ελεγμένη ημερομηνία λήξης. Για όσους προτιμούν παραδοσιακά υλικά υπάρχουν τα κλασικά δακρυγόνα. Οι δαίμονες είναι πάντα δίπλα σας έτοιμοι για ένα μασάζ με τα ίδια σας τα δάκρυα. Ευφυές και οικονομικό, δεν βρίσκετε;
Αριστερά είναι η αίθουσα της κινησιοθεραπείας. Οι μεγάλοι βράχοι που βλέπετε έχουν αποσπαστεί από τα Ιμαλάια, τις Άλπεις, αλλά και τον Όλυμπο. Οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να σπάνε πέτρες για τουλάχιστον 10 ώρες τη μέρα. Σκεφτήκαμε, τι νόημα έχει να σπάτε τις ισχνές πλάκες στο Σύνταγμα; Εδώ σας προσφέρουμε μια πιο αυθεντική εμπειρία… Για τους υπερδραστήριους δίνουμε τη δυνατότητα ενός αληθινού πετροπόλεμου με το ελαστικό τείχος. Φυσικά, θα φοράτε κράνη για τις πέτρες που θα επιστρέφουν στα κεφάλια σας.
Και τώρα το καμάρι μας. Οι δαίμονες που βλέπετε παραταγμένοι με ορίτζιναλ περιβολή ΜΑΤατζή σας περιμένουν για μια μοναδική εμπειρία εντατικού μασάζ με γκλομπ από φυσικό καουτσούκ υψηλής ανακλαστικότητας. Υπάρχει η δυνατότητα, ανάλογα με τις αντοχές σας, να δουλέψουν στο σώμα σας μέχρι και δέκα δαίμονες-μασέρ. Αμέσως μετά σας περιμένει μια σάουνα με αέρια πιπεριού και μουστάρδας, από 100% φυσικά υλικά. Είμαστε και οικολόγοι, βλέπετε.
Ακολουθεί ο θάλαμος αυτοτιμωρίας. Προσφέρει δυνατότητα διαλογισμού, ενώ παρέχονται και φραγγέλια για αυτομαστίγωση. Ιδεώδης μέθοδος για την απελευθέρωση από την ενοχή. Χώρος ιδανικός για κοψοχέρηδες, συστηματικούς ψηφοφόρους του ΜΠΑΤΣΟΚ, του ΛΑΓΟΣ, της ΝΙΟΥ ΝΤΟΥ και των λοιπών δυνάμεων της κοινοβουλευτικής ομαλότητας.
Ακριβώς απέναντι υπάρχει αίθουσα αγανάκτησης, για όσους δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με τη νέα πραγματικότητα. Διαθέτει άφθονο χώρο, επειδή προβλέπεται συνωστισμός και είναι γεμάτη με πλαστικά ομοιώματα πολιτικών προς τα οποία μπορεί κανείς να εκφραστεί ελεύθερα.
Και, last but not least, που θα ’λεγε κι ο ΓΑΠ, η αίθουσα της νέας σωτηρίας, με ακριβείς απομιμήσεις και αναπαραστάσεις όλων των μέτρων που επιβάλλουν οι σωτήρες της Ελλάδας. Έχουμε τα πάντα: απολύσεις, περικοπές μισθών, κινέζικες φάμπρικες, ιδιωτικοποίηση του αέρα, μέχρι και χούντα -σε περίπτωση που χρειαστεί. Πρόκειται για ολιστική εμπειρία. Με μια λεπτομέρεια: εδώ το πρόγραμμα δεν έχει ημερομηνία λήξης. Είναι ισόβιο! Δεν είναι καταπληκτικό; Για τα λεφτά μην ανησυχείτε. Δεχόμαστε την ψυχή σας σε άτοκες δόσεις.
Αυτό είναι, λοιπόν, το Spa Mnimo-niotherapy. Σκεφτείτε ποια αίθουσα θα διαλέξετε. Περάστε στη ρεσεψιόν για τσεκ ιν. Θωνιήλ, σταμάτα να πασπατεύεις τις κυρίες και οδήγησέ τις. Σας εύχομαι καλή διαμονή. Στην ευχή του Διαβόλου. Ή του Θεού, αν επιμένετε.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!