Για προσπάθεια εξόντωσης του Νίκου Ρωμανού, τον οποίο αντιμετωπίζουν ως πολιτικό τους αντίπαλο κάνει λόγο, μιλώντας στον Δρόμο της Αριστεράς και το Μιχάλη Σιάχο, ο Μανώλης Γλέζος, σε μια συνέντευξη “εφ’ όλης της ύλης” που θα συζητηθεί.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς αναφερόμενος στην επίσκεψη Νταβούτογλου σημειώνει ότι «προϋπόθεση για οποιαδήποτε συνάντηση Ελλαδιτών ή Κυπρίων αξιωματούχων με την τουρκική πλευρά είναι η εφαρμογή από την Τουρκία των αποφάσεων του Οργανισμού Ασφαλείας και της Ολομέλειας του ΟΗΕ».

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Μανώλης Γλέζος, λέει ότι «δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η παρούσα Βουλή να διασώσει το σύστημα» και κάνει λόγο για κυβερνητικούς βουλευτές που δεν θέλουν να χάσουν βουλευτικούς μισθούς και προνόμια, καθώς δεν είναι καθόλου βέβαιοι ότι θα επανεκλεγούν.

Ακόμα αναφέρεται στη λειτουργία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις διεργασίες για τη διεύρυνσή του, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεργαστεί «με όλους εκείνους οι οποίοι πιστεύουν στην ανεξαρτησία της χώρας και δέχονται τη λαϊκή κυριαρχία στην πράξη».

Διαβάστε ακόμα τι λέει για την κατάσταση που διαμορφώνεται με την Τρόικα αλλά και για τον Δεκέμβρη του 1944.

 

Μη χάσετε το Δρόμο της Αριστεράς που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά το περιεχόμενο του Δρόμου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!