Η ευγενής άμιλλα είναι μια αδιαμφισβήτητη αξιακή μέθοδος και να που μετά την κυρία Φωτίου και το περιβόητο «ηγέτες σαν τον Τσίπρα βγαίνουν κάθε 100 χρόνια», ήρθε η κυρία Μενδώνη να την ταπώσει και να προσθέσει πόντους στο ήδη αναβαθμισμένο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας: «Πρώτη φορά Έλληνας πρωθυπουργός πήρε πάνω του, στο ανώτατο επίπεδο, το θέμα της διεκδίκησης των Γλυπτών του Παρθενώνα». Αυτό το «ανώτατο επίπεδο», λοιπόν, κάνει τη διαφορά.

Ο πρωθυπουργός, λοιπόν, έχει πάρει επάνω του όχι μόνο τα Γλυπτά του Παρθενώνα που, η αλήθεια είναι πως θα είναι και κάπως βαριά, αλλά και ολόκληρη την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας ‒ εξ ου και τα συχνά διαγγέλματα. Και μη σας περνάει από το μυαλό πως το διάγγελμα είναι εύκολη υπόθεση…

Άλλωστε, ο επιστημονικά τεκμηριωμένος σχεδιασμός, σε κάθε επίπεδο, είναι επιβεβαιωμένος αφού, καθημερινά, σύσσωμα τα ΜΜΕ μας ενημερώνουν για την αποτελεσματικότητα του κυβερνητικού έργου, το οποίο περιφρουρούν και προάγουν παντί τρόπω. Όχι, το λέω γιατί ατυχείς προσπάθειες ξένων πρακτόρων, τάχα μου ξένων ανταποκριτών, που επιχειρούν να σπιλώσουν την τιμή μας με ανυπόστατα ψέματα, προκαλώντας την αγανάκτηση του πρωθυπουργού, αντικρούονται με σοβαρότητα, πολιτικό πολιτισμό και δημοσιογραφική, κυρίως, δεοντολογία. Επίπεδο, αδέρφια!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!