Ο ταξιτζής, με εμφάνιση μεσήλικα νοικοκύρη, καταριέται τους μετανάστες που βλέπουμε στα πεζοδρόμια καθ’ οδόν προς το σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Πελοποννήσου, στον Κηφισό. Το ίδιο και η κυρία, γύρω στα σαράντα, που μπαίνει δεύτερη κούρσα στο πίσω κάθισμα. Συμφωνεί και επαυξάνει. Όχι για τις χαμένες δουλειές, ούτε για την εγκληματικότητα που την αναφέρουν επικουρικά. Όλοι αυτοί, λένε, έρχονται στην Ελλάδα πληρωμένοι από τους Εβραίους για να αλλοιώσουν την πληθυσμιακή σύσταση του ελληνικού λαού και να εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος. Το έχει πει και ο Κίσινγκερ, τι πρέπει να γίνει για να εξαφανιστεί το ελληνικό έθνος, που οι Εβραίοι το μισούν!

Μα, στο Ισραήλ, οι Εβραίοι λατρεύουν τα ελληνικά τραγούδια, αναγνωρίζουν τα δικαιώματα του ελληνορθόδοξου πατριαρχείου, μελετούν τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό στα πανεπιστήμιά τους, και στην Ελλάδα ζουν ειρηνικά με τους Έλληνες επί εκατοντάδες χρόνια… Με διέκοψαν σχεδόν ουρλιάζοντας! Ο πληθυντικός εξαφανίστηκε. Είσαι απ’ αυτούς, από τις μη-κυβερνητικές οργανώσεις που φέρνουν στην Ελλάδα τους βρωμιάρηδες, τους ανθέλληνες! Εβραίοι και μετανάστες είχαν γίνει ένα κουβάρι. Ο Αφγανός από το Κανταχάρ με τον Εβραίο από τη Βαλτιμόρη ήταν μέλη της συνομωσίας για το βιολογικό και πολιτισμικό αφανισμό του ελληνικού έθνους!
Εγώ, πείσμων, και με μεγάλη προσπάθεια ψύχραιμος, προσπαθούσα να βρω ένα μικρό κενό στην ακατάσχετη μπουρδολογία, για να θέσω το ερώτημα πώς εξηγούν το γεγονός ότι έχουν επίσης πλημμυρίσει από μετανάστες η Ιταλία, η Γαλλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία. Να ρωτήσω μήπως η συνομωσία των Εβραίων στρέφεται εναντίον και των άλλων εθνών της Ευρώπης που βρέχονται από τη Μεσόγειο; Φτάνει, σταμάτα, φώναζαν και οι δύο με μία φωνή, συντονισμένοι απολύτως στο ίδιο μήκος, ενώ δεν γνωρίζονταν καθόλου μεταξύ τους! Πολιτισμικός εφιάλτης!
Βομβαρδισμένος, έφτασα νωρίς στο σταθμό για να πάρω το εισιτήριο που είχα κρατήσει τηλεφωνικά. Για να περάσει η ώρα πήγα στο καφενείο να πιω έναn καφέ. Σε λίγο, μπήκε από την είσοδο ένας άντρας περίπου 50-55 ετών με δύο αστυνομικούς στους οποίους υπέδειξε μία γυναίκα που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο συνδεδεμένο με ένα φορτιστή που έπαιρνε ρεύμα από μία πρίζα στον τοίχο. Περνώντας δίπλα μου, άκουσα τον πολίτη να λέει ότι η γυναίκα είχε κλέψει το τηλέφωνο από ένα διπλανό τραπέζι. Οι αστυνομικοί την πλησίασαν κι άρχισαν να της μιλούν με σκαιότητα, σαν να ήταν βέβαιοι ότι είχε κλέψει το τηλέφωνο. Ξαφνιασμένη από την επίθεση η γυναίκα, προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε και με σπαστά ελληνικά, φανερά τρακαρισμένη, προσπαθούσε να απαντήσει σε σαχλές ερωτήσεις του τύπου από πού είσαι; Ποιανού είναι το τηλέφωνο; Τι κάνεις εδώ; Μόλις βρήκε λίγο την ψυχραιμία της, άρχισε να λέει ότι απλά προσπαθεί να φορτίσει το τηλέφωνό της, ενώ ένας από τους δύο αστυνομικούς άρχισε να της φωνάζει γιατί η γυναίκα έδειχνε εκνευρισμένη λέγοντάς της, εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι Ρουμανία, και στην πατρίδα σου δεν κάθεσαι σούζα στους αστυνομικούς;
Σηκώθηκα ήρεμα και πήγα κοντά τους. Παρακαλώ, γιατί δεν μιλάτε ήρεμα και χαμηλόφωνα στην κυρία; Την έχετε κάνει ρεζίλι σε όλους τους παρόντες στο καφενείο και ο κύριος που σας έφερε εδώ έχει γίνει καπνός. Είναι συμπεριφορά αυτή;
Εκείνη τη στιγμή, ξεθαρρεμένη έρχεται και η σερβιτόρα του καφενείου και λέει στους αστυνομικούς ότι αυτή η γυναίκα δεν έκλεψε το τηλέφωνο, αλλά με ρώτησε αν μπορεί να το φορτίσει στην πρίζα του καταστήματος. Οι αστυνομικοί, σε αμηχανία, προσπαθούσαν με μισόλογα να δικαιολογηθούν, ταπεινωμένοι που η ανωτερότητα του ελληνικού τους χαρακτήρα δεν είχε δικαιωθεί! Το κοινό στο καφενείο, παρακολουθούσε με βλέμματα απλανή. Μόνο ένας νεαρός με πλησίασε για να μου πει με συστολή, κρίμα που δεν αντιδράσαμε κι εμείς!
Τα διόδια της Ελευσίνας ήταν σημαιοστολισμένα. Μία σημαιούλα σε κάθε πέρασμα. Κάτι σαν 25η Μαρτίου τη Μεγάλη Παρασκευή. Και, αραδιασμένοι χρυσαυγίτες μοίραζαν δωρεάν τη φυλλάδα τους στους οδηγούς -στο σημείο που σταματούσαν υποχρεωτικά για να πληρώσουν το χαράτσι. Όλοι με μαύρα, πολλοί με κοντές γενιάδες, και με τυπωμένες στην πλάτη της μπλούζας ή του μπουφάν, βασιλικές κορόνες, περικεφαλαίες και το λογότυπο της Χρυσής Αυγής! Σαν σκηνή από την ταινία «Οι χουντικοί ξανάρχονται»! Μόνο που ήταν αληθινοί. Και ξάφνου, στο διάδρομο του λεωφορείου ένας μεσήλικας με ένα πακέτο φυλλάδες που πήρε από το παράθυρο, αφού ο οδηγός αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα, προσπαθεί να τις μοιράσει στους επιβάτες, μέχρι που άκουσε ένα οργισμένο «σταμάτα να μοιράζεις σκουπίδια μέσα στο λεωφορείο» και μαζεύτηκε στο κάθισμά του! Και σαν να μην μου έφταναν αυτά, επιστρέφοντας από το Άργος, μπαίνει μια οικογένεια ξένων, ένα ζευγάρι με δύο κορίτσια ηλικίας 10 έως 12 ετών, που βρίσκουν άλλους να κάθονται στις αριθμημένες θέσεις τους. Οι Ελληνάρες χωρίς θέση αρνούνται να σηκωθούν. Θέσεις έχετε στην πατρίδα σας, εδώ έχουν οι Έλληνες, μουρμουρίζει ένας με θράσος. Οι άνθρωποι μουδιάζουν. Τα παιδιά παρακολουθούν τη φάση περίλυπα. Ποιος ξέρει πόσα τέτοια έχουν ζήσει. Ζητάω από τον οδηγό να παρέμβει για να μην πλακωθώ με τους βαρβάρους και με το μισό λεωφορείο που δεν αντιδρά. Δεν είναι δική μου δουλειά, λέει οδηγώντας, ας κάνουν παράπονα στο ΚΤΕΛ που κόβει υπεράριθμα εισιτήρια. Οι ξένοι άνθρωποι μου κάνουν νόημα, να μη συνεχίσω, φοβούνται τις φασαρίες, κι ας έχουν δίκιο. Εδώ είναι Ελλάντα, δεν είναι παίξε γέλασε!
Γυρίζοντας στο σπίτι, άνοιξα το ταχυδρομείο να δω τι έλαβα κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης απουσίας μου. Εκτός από τα συνηθισμένα σκουπίδια για εκατομμύρια δολάρια που μου έχουν αφήσει κληρονομιά ένας τραπεζίτης από τη Νιγηρία κι ένας πετρελαιάς από το Κατάρ, κάποια άλλα για βιάγκρα και κάτι αλοιφές για επιμήκυνση του πέους κατά δέκα εκατοστά, βρίσκω και ένα κείμενο προωθημένο από μία φίλη, δραστήρια και κοσμογυρισμένη, για τη μεγάλη συνωμοσία των Εβραίων να πλημμυρίσουν την Ελλάδα με μετανάστες που θα αφομοιώσουν το ελληνικό έθνος και θα εξαφανίσουν τον ελληνικό πολιτισμό, σχέδιο που συμπεριλαμβάνει τη ληστεία του χρηματιστηρίου, την πυρπόληση των δασών, την αύξηση των διοδίων και την προώθηση της υπογεννητικότητας! Oh my God!

«Το σχέδιο του Κίσσινγκερ είναι σε πλήρη εφαρμογή και οι προδότες πολιτικοί μας βάζουν εκατοντάδες λαθρομετανάστες σε αυτή την χώρα εκτελώντας κατά γράμμα το σχέδιο αυτό.
Ξυπνήστε, ξυπνήστε, ξυπνήστε.
Κατάλαβες τώρα… γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;
Για να χαθεί η “καταραμένη” φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την… υπογεννητικότητα.»
Κι έτσι έκλεισε το εορταστικό τριήμερο του Πάσχα!
Μη αναστάς και φέτος,
Γκαούρ

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!