Ο Σύνδεσμος Φίλων Μπαρσελόνα Αθήνας (Penya Barcelonista d’Atenes) συμπληρώνει φέτος δέκα χρόνια λειτουργίας (2006-2016) ως αναγνωρισμένος από το FC Barcelona και γιορτάζει τα «γενέθλια» με σειρά εκδηλώσεων. Στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Θέλτα, για την Πριμέρα Ντιβισιόν, τα μέλη της Penya που βρέθηκαν στο «Καμπ Νόου» έγιναν δεκτά από τη διοίκηση του FC Βarcelona, ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και κυρίως παρευρέθηκαν στην ανάρτηση του θυρεού της Penya έξω από τη θύρα 94 του γηπέδου, ένα δικαίωμα που απολαμβάνουν όλοι οι αναγνωρισμένοι σύνδεσμοι του FC Βarcelona ανά τον κόσμο. Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα δέκα χρόνια της Penya θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες με διάφορες μορφές. Θα κορυφωθούν μέσα στον Απρίλιο, σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρουσία αντιπροσωπείας του FC Barcelona.

Τα μέλη του συνδέσμου με επιστολή τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στη διοίκηση του FC Βarcelona για την υποδοχή στο «Καμπ Nόου» και τη βοήθεια στην ανάρτηση του θυρεού και κυρίως, για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα δέκα χρόνια. Μία συνεργασία που επέτρεψε σε εκατοντάδες Έλληνες φίλους της Μπάρτσα να δουν από κοντά την ομάδα τους. Στην Αθήνα, στη Βαρκελώνη, στη Ρώμη, στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στο Άμστερνταμ, στη Μαδρίτη, στην Τιφλίδα, στο Βερολίνο, στη Σόφια, στο Μιλάνο, στη Γλασκόβη, ακόμα και στη Γιοκοχάμα.

Ο Σύνδεσμος Φίλων Barcelona Αθήνας εδρεύει στην οδό Βαλτετσίου 50-52, 2ος όροφος, Εξάρχεια. Τηλέφωνο: 210-3213973, Fax:2117704150. Website: www.barcelonistas.gr και Emai:[email protected]

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!