Θα βγει καμιά φορά κανένας πρωθυπουργός που δεν θα υπογράψει κάνα μνημόνιο και θα τον στείλουμε από κει που ‘ρθε, ρε φίλε, με τον ανώμαλο! (@AniatiPeriptosi)

 

Ο κ. Τσίπρας καθιέρωσε μια ακόμη κινητή «εορτή». Την ημέρα που θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση! (@BKegeroglou)

 

Από το «γκόου μπακ, μαντάμ Μέρκελ» στην «καλή λεκτική διατύπωση για το χρέος» 2,5 χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ… (@temporasmores)

 

Πόσο στοίχημα πάτε ότι η εξεταστική για την υγεία δεν θα βγάλει καμία ευθύνη για κανέναν πολιτικό; (@tou_diaolou)

 

Σε νομοσχέδιο για την αλιεία περνά η κυβέρνηση τα προαπαιτούμενα. Κανονικά το κεφάλαιο θα πρέπει να ονομάζεται «Σαράντα Πόντοι Λούτσος»… (@miltostr)

 

Κάτι ξέρω που δεν τρώω ψάρια. Πολλοί δε θα ξαναφάτε, αν διαβάσετε τα προαπαιτούμενα, που περνούν αύριο στη Βουλή στο νομοσχέδιο για την αλιεία! (@sfyrodrepano)

 

Παρακαλείται η ΕΛΣΤΑΤ να σταθεροποιηθεί. Διότι αναγκάζονται να την εκθειάζουν αυτοί που την έβριζαν και να την βρίζουν αυτοί που την εκθείαζαν. (@dimxantz)

 

Πάντως, ο Μητσοτάκης αν ήθελε να βοηθήσει λίγο περισσότερο τη φαμίλια του, θα πέθαινε τον Αύγουστο του 2019. Λίγο πριν τις εκλογές. (@syn_realistis)

 

Σκουρλέτης: «Ζούμε σε συνθήκες μιας διαρκούς πολιτικής ήττας». Έχει αντίληψη όμως!!! (Μαρία Βουτυράκη)

 

Αφήσαμε την καραμέλα μείωσης του χρέους και πιάσαμε την καραμέλα της ανάπτυξης. Ή κάνω λάθος; (Giannis Sofronis)

 

Όταν η Σαουδική Αραβία πήρε το ΟΚ για να αποθρασυνθεί, το ISIS χτύπησε το Ιράν. Μάλλον σύμπτωση θα είναι. (@antsket)

 

Τραμπ: «Το Ιράν φέρει ευθύνη για τη σφαγή στη Τεχεράνη γιατί στηρίζει την τρομοκρατία».

Ο πρωτομυριστής είναι και πρωτοκλάστης, έλεγε η προγιαγιά μου… (@AthenaDimi)

 

Ακούμε προσεκτικά το νούμερο ένα κράτος-τρομοκράτη στον κόσμο, την Σαουδική Αραβία, να μιλάει κατά της τρομοκρατίας. (@adiasistos)

 

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγόρευσαν στους πολίτες τους να δημοσιεύουν εκφράσεις συμπάθειας προς το Κατάρ… Ξεχειλίζουν οι ελευθερίες εκεί! (@aigeas)

 

Ο τρομονόμος του Σύριζα αποσύρθηκε προσωρινά, για περαιτέρω επεξεργασία. #tromonomostasocial (@IrukandjiCircus)

 

Τελικά η πρώτη αριστερή κυβέρνηση όχι μόνο δεν καταργεί τον τρομονόμο, αλλά θέλει να τον κάνει χειρότερο… Θα το παλέψει, πού θα πάει! (@DeafDumpBlin)

 

Αντί να σχολιάσει ο Κώστας Καζάκος τα μνημόνια, τα λαμόγια, την ύφεση, την ανεργία… σχολιάζει τους νέους που φεύγουν τρέχοντας για να σωθούν! (@Angelakard)

 

Νομίζω ότι μου έμειναν 8 ευρώ μέχρι να βγω στη σύνταξη… (@xamana4s)

 

Θυμάμαι κι εγώ που είχα άγχος για τις πανελλήνιες και έγραψα καλά και πέρασα και σπούδασα και τώρα πολύ ωραία η ζωή στην Γερμανία, τελικά! (@Pastrikiakatina)

 

Οι γιαγιάδες των χωριών είναι σαν καλόκαρδοι Νίντζα. Μαυροφορεμένες, γρήγορες, έρχονται κρυφά από πίσω σου να σου προσφέρουν παστίτσιο! (@FallingStarman)

 

Γεμάτο υδρογονάνθρακες, λέει, το Αιγαίο. Αμ, γι’ αυτό παχαίνουμε! (@thanos1625)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!