Α, ρε Μπελογιάννη, οι «αριστεροί» σε κάνανε οικόπεδο για να σε κληρονομήσουν κι οι δεξιοί… δε χορταίνουν να σε σκοτώνουν. Γι’ αυτό ζεις ακόμη! (@HartaetosS)

Ο Αλέξης Τσίπρας πήγε στο σπίτι του Νίκου Μπελογιάννη… Σαν σκύλος που κατουρά ό,τι νομίζει πως του ανήκει. (@katsandres)

Κυβέρνηση ό,τι να ‘ναι: Ο ένας ξεροσταλιάζει για χαιρετούρα με τον φασίστα Τραμπ, ο άλλος πάει να εγκαινιάσει μουσείο Μπελογιάννη, για καπηλεία. (@LeonidasV)

Τον Μπελογιάννη τον υπερασπίστηκε ο Ντε Γκολ, ο Πικάσο, ο Σαρτρ και ο Τσάρλι Τσάπλιν, αλλά ευτυχώς τον αποδόμησε σήμερα ο κάθε Μήτσος στο τουίτερ! (@Gath)

Σύμφωνα με τη ΝΔ, σύμβολο διχασμού είναι αυτός που εκτελέστηκε για τις ιδέες του, όχι ο εκτελεστής. Μάλιστα. (@Gerogriniaris)

Οι χρυσαυγίτες θέλουν να γκρεμίσουν το σπίτι του Μπελογιάννη. Κι οι λάιτ χρυσαυγίτες τον μύθο του… (@Crt_Mlts)

Ο αντικομμουνισμός των φιλελέ δείχνει ότι όσο εστέτ κι αν το παίζουν, αν χρειαστεί, γίνονται ένα με τους λούμπεν ταγματασφαλίτες, όπως το 1944-49. (@N0nServ1am)

Και Μπελογιάννη εγκαινιάζουμε και περιστέρια αμολάμε και με Καμμένο συνεξουσιάζουμε και Ιερώνυμο προσκυνάμε, γιατί είμεθα αριστεροί! (@alelnic)

Ξανασκέφτομαι πάλι, ότι έχουμε αδικήσει το ΚΚΕ, όσοι πιστέψαμε στις αφέλειες του ευρωκομμουνισμού. (Τάσος Μελίτης)

Μου ήρθε ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Τι διάολο; Σε μένα την πούλησαν; (@George_FiDELiO)

Αχού! Και οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ σήμερα κατάλαβαν ότι πουλιέται η εταιρεία και λένε ότι θα κάνουν απεργίες. Ούτε ο Ραν Ταν Πλαν τέτοια ταχύτητα αντίληψης. (Sofia Lampiki)

Ότι θα έρχονταν οι αριστεροί να πουλήσουν τη ΔΕΗ, ούτε που το είχα φανταστεί! Ή έχει γυρίσει ο κόσμος πάνω κάτω ή ήταν απ’ την αρχή ανάποδα και δε το είχαμε καταλάβει… (Γιώργος Πύργαρης)

Τόσα χρόνια εγώ ήξερα ότι οι αριστεροί προτιμούν να πεθάνουν παρά να υπογράψουν… (Angelica Korovesi)

Βγαίνει για συνέντευξη ο Σημίτης, γιατί ο εγκληματίας όταν δεν δικαστεί για τα εγκλήματά του αποθρασύνεται. (@daizycrazy)

Σερβάιβορ και στο καπάκι Σημίτης. Θερίζει το τρας τιβί… (@miltostr)

Mακάρι ο Σημίτης να μιλούσε πιο συχνά. Θα βοηθούσε κάθε σκεπτόμενο πολίτη να αναρωτηθεί γιατί πιάσαμε πάτο. (Μανόλης della Creta‏)

Πάντως είναι να απορεί κανείς που ο Σώρρας δεν ήταν υπουργός επί Σημίτη! (@FainaretiRom)

Σήμερα ο Θεοφίλου, αύριο εμείς. Τους αρκεί μόνο η πολιτική «ταυτότητα» για να σε θάψουν ζωντανό στα μπουντρούμια της Δημοκρατίας. #Free_TassiosThita (@rozahfourioza)

Πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες εισφορές στο Δημόσιο, για να κάνει τον λεβέντη με τα λεφτά μας ο κάθε Μπαλαούρας. (@mikersz)

Δείτε τα μούτρα του και τότε καταλαβαίνετε ποσό αχαλίνωτη είναι η πείνα των μπαλαουρέων! Σε λίγο θα λέμε: «Καλά ρε, πόσα κιλά Μπαλαούρας είσαι;» (@theogiannaros)

Δεν ξέρω ποιο ακούγεται πιο γελοίο: Ο Τσίπρας πιστός Χριστιανός ή ο Τσίπρας πολιτικός μηχανικός; (@LiberalisHomo)

Παράγουμε περισσότερους Μητσοτάκηδες από όσους μπορούμε να καταναλώσουμε. (Σήφης Μιχ.)

 

Επιμέλεια Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!