Του Δημήτρη Ουλή

 

Φίλοι αναγνώστες της στήλης εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να είναι ευτυχισμένος για όλους μας, προπάντων όμως για την ευρωπαϊκή προοπτική και σταθερότητα της χώρας μας, την οποία ο ελληνικός λαός κατέκτησε με τόσο κόπο και τόσες θυσίες. Θα αφήσουμε αυτές τις θυσίες να πάνε στράφι; Θα κάνουμε πίσω τώρα που βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από το να αποχαιρετήσουμε οριστικά το καθεστώς των μνημονίων; Θα εκχωρήσουμε τον πακτωλό των εθνικών θριάμβων που επιτελέσαμε τα δύο τελευταία χρόνια στον ανεύθυνο λαϊκισμό της Αριστεράς; Σ’ ένα κόμμα-ολετήρα, δηλονότι, το οποίο όχι μόνο δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το «πού θα βρει τα λεφτά», όπως πολύ σωστά επεσήμανε η κυρία Βούλτεψη σε πρόσφατο τηλεοπτικό μπιντέϊτ, αλλά είναι επιπλέον βέβαιο ότι θα σύρει τη χώρα στον κρημνό του εθνικού απομονωτισμού και της πτώχευσης;

Γρηγορείτε και προσεύχεσθε, δημοκρατικοί μου εν Χριστώ αδελφοί, και μην πλανάσθε από το πνεύμα του Αντιχρίστου. Εάν δώσουμε στην Αριστερά αυτοδυναμία, όχι μόνο οι γυναίκες και τα παιδιά μας θα πουληθούν πόρνες και τσουτσέκια στους εκάστοτε αγάδες του εβραιοσιωνισμού, όχι μόνο οι εθνομηδενιστές και προδότες θα μας ξεριζώσουν τα νύχια (και τα δόντια) με σκουριασμένες τανάλιες, αλλά επιπλέον θα ανοίξουν πλέρια οι εφτά φιάλες της Αποκάλυψης (πρβλ. Αποκ.16,1-17): Τα σώματα των ανθρώπων θα χτυπηθούν από πυορροούσες και ανήκεστες πληγές, το νερό θα γίνει κόκκινο σαν το αίμα των λεπρών, ο ήλιος θα κατακάψει κάθε ζωντανή ψυχή, πυκνό σκοτάδι θα απλωθεί σε ολόκληρη την οικουμένη, οι θάλασσες και τα ποτάμια θα ξεραθούν, οι βασιλιάδες της Ανατολής θα εξαπολύσουν επίθεση για να σηκώσουν όλον τον κόσμο σε πόλεμο, ενώ παράλληλα θα γίνει και μέγας σεισμός, που θα ρίξει πάνω στην Ελλάδα βαρύ χαλάζι σαν κοτρόνα, και θα εξαφανίσει τα βουνά και τα νησιά της.

Αυτά και άλλα πολλά θα γίνουν, σας διαβεβαιώνω. Όπως εξάλλου θα σας διαβεβαιώνουν επί καθημερινής βάσεως όλα τα «σοβαρά» κανάλια και οι «πεφωτισμένοι» εμπειρογνώμονες, όλοι οι «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι και οι «ανεξάρτητοι» τηλεοπτικοί μαϊντανοί, τις λίγες εβδομάδες που απομένουν μέχρι τις εκλογές. Θα βγάλουν όλον τον πολιτικό τους οχετό, θα συκοφαντήσουν, θα λασπολογήσουν, θα τρολάρουν, θα σκορπίσουν σύγχυση και ιδεολογική θολούρα, θα δημιουργήσουν κλίμα πολιτικού Αρμαγεδδώνα, με ένα και μοναδικό στόχο: να απονευρώσουν την δεδηλωμένη πια αριστερή συσπείρωση του κοινωνικού σώματος. Αλλά νομίζω εις μάτην. Διότι έχουμε πλέον εξαθλιωθεί αρκετά ώστε να μην παρασυρόμαστε από τη στρατευμένη αντι-αριστερή προπαγάνδα όλης αυτής της μούργας. Κι έχουμε πλέον στη διάθεσή μας ικανά δείγματα γραφής ώστε να γνωρίζουμε το πραγματικό πρόσωπο της «ευθύνης» και της «αλήθειας» που επικαλείται το μόρφωμα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ Α.Ε., με όλο το σινάφι του. Κλείστε λοιπόν τις τηλεοράσεις, σύντροφοι, και μείνετε πιστοί στην οργή και την ελπίδα σας για ένα καλύτερο αύριο. Είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να αντιτάξουμε στην τοξικότητα της θλιβερής, αλλά ευτυχώς σύντομης αυτής προεκλογικής περιόδου.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!