Προβολές
Σάββατο 28/4
Αθήνα, Π. Φάληρο

H περίπτωση Ευριδίκη. Σενάριο-Σκηνοθεσία Φρέντι Βιαννέλης. Στις 20:00 στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος).

ΜΟΥΣΙΚΗ
Σάββατο 28/4

Αθήνα, Bios
Η Anna Mystic με dub, roots, reggae θα βρίσκεται στα decks του πρώτου ορόφου. Από τις 22:30, Πειραιώς 84. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.
Σάββατο 28/4
Αθήνα

Συναυλία με έργα για φλάουτο & πιάνο. Η φλαουτίστα Κ. Μπολοβίνου και η πιανίστα T. Honda ερμηνεύουν έργα F. Schubert, F. Borne, C. Franck, B. Bartók στα πλαίσια των συναυλιών Οι Νέοι για τους Νέους. Στην αίθουσα συναυλιών Φίλιππος Νάκας (Ιπποκράτους 41, τηλ. Επικοινωνίας: 210-3634000).
Δευτέρα 30/4
Αθήνα, Ίλιον

Αφιέρωμα στην Πρωτομαγιά.  Ένα τραγούδι για την πρώτη του Μάη. Ο Βασίλης Ασπιώτης με τους συνεργάτες του τραγουδούν για την Πρωτομαγιά με τραγούδια του αγώνα και της άνοιξης. Στις 20:30 στο Καλλιτεχνικό Καφενείο (Αγίου Φανουρίου 99).

ΘΕΑΤΡΟ
Σάββατο 28/4 – Κυριακή 29/4

Αθήνα, Αγ. Δημήτριος
Ο κύκλος με την κιμωλία του Μπέρτολτ Μπρεχτ, από το εργαστήρι του Αγ. Δημητρίου. Σκηνοθεσία-Διδασκαλία: Α. Καζακίδου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Γ. Αθανασιάδου, Σκηνικά: Γ. Λαμπράκης, Κοστούμια: Μ. Οικονόμου. Στις 20:30 στο θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», Δημαρχείο Δήμου Αγ. Δημητρίου (Αγ. Δημητρίου 55).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!