Ουπς! Τι έχουμε εδώ; Η «ακριβή» του Σοφία (πρώην εργαζόμενη στη Goldman Sachs) εργάζεται τώρα ως Investor Relations στο αμερικανικό fund CVC Capital το οποίο μας έχει νοικοκυρέψει μια που, μεταξύ άλλων, τον Απρίλη του 2021 αγόρασε κοψοχρονιά την Εθνική Ασφαλιστική. Θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς την πρωτότοκη και νοικοκυροκόριτσο, αφού που οι εταιρείες που προσλαμβάνεται, όλως τυχαίως, μας έχουν σιάξει κανονικά: Ξεπλένουν, αγοράζουν τώρα που το αφεντικό τρελάθηκε και τα χαρίζει όλα, αλλά αχάριστοι δεν είναι – όλα κι όλα.

• Διαβάζω πως η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (συμφερόντων της οικογένειας Γεραπετρίτη) έχει ήδη εξασφαλίσει χρηματοδότηση 6,5 δισ. ευρώ για έργα σε ενέργεια, υποδομές (βλ. Καζίνο, Ελληνικό) ενώ πέρυσι ο δανεισμός της έφτασε τα 2 δισ. Καλά πάει κι αυτό!

• Η Κοινή Υπουργική Απόφαση (άρθρο 1 παρ. 4 αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 60400/3.10.2021 ΚΥΑ) αποκλείει τους ανεμβολίαστους από τη συμμετοχή τους σε όλες τις εκλογές και όλες τις γενικές συνελεύσεις σωματείων, συλλόγων και συλλογικοτήτων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων συνδικαλιστικών, επαγγελματικών, αθλητικών, πολιτιστικών, εξωραϊστικών κ.ά. Τι σημαίνει αυτό; Όχι σπουδαία πράγματα… μια απλή αφαίρεση του συνταγματικού δικαιώματός μας να συμμετέχουμε στις κοινωνικές δραστηριότητες του τόπου. Εντάξει, θέλει και λίγο ρέγουλο η ελευθερία…

• Aποφυλακίστηκε ο νέος και φέρελπις-μπαίνω-στο-μαγαζάκι-σας-και-τα-κάνω-όλα-λαμπόγυαλο-Μένιος Φουρθιώτης, αφού έγραψε εκατό φορές τιμωρία: «Δεν θα ξαναπαρουσιαστώ στην τηλεόραση, δεν θα έχω εκπομπή». Γιατί, δεν ξέρω εάν το είχατε καταλάβει, ο εθνικός μας δημοσιογράφος-προαγωγός-τσαμπουκάς-ανιψιός-υποψήφιος βουλευτής, γι’ αυτό το λόγο είχε συλληφθεί· δεν ήταν σικάτες οι εκπομπές του. Τώρα, όμως, κοντά στο νου κι η γνώση.

• Τhe talk of the town είδηση ήταν η διαγραφή του φιλαλήθη Μπογδάνου. Στο λαιμό μας καθόταν το υβρίδιο, δεν θα το κρύψουμε, αλλά τον φτύσαμε, τελικά. Και επειδή τα κάστρα πέφτουν από μέσα, δεν μας χαλάει κιόλας το σκηνικό. Ναι, υπάρχουν κι άλλοι εκεί μέσα, αλλά διαγραφή ήταν ρε σύντροφοι, δεν ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!