Η πρώτη λαϊκή συνέλευση δημοτών Ζωγράφου, υπό την αιγίδα της νέας δημοτικής αρχής, θα πραγματοποιηθεί στα Άνω Ιλίσια την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των Δημοτικών σχολείων του Αγίου Γερασίμου (Περιάνδρου 27). Η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη και η νέα διοίκηση του Δήμου υλοποιούν την προεκλογική τους δέσμευση για διοργάνωση τοπικών συνελεύσεων στις γειτονιές του Δήμου σε τακτά χρονικά διαστήματα. Ευχάριστη νότα, σε μια περίοδο κυβερνητικής κακοποίησης και απαξίωσης των «δημοκρατικών διεργασιών», και στοιχειώδης σεβασμός προς τους πολίτες…

Στην ανοιχτή πρόσκληση που απηύθυνε προς τους δημότες η κυρία Καφατσάκη ζητά τις ιδέες τους, τις απόψεις και τις προτάσεις τους και τους διαβεβαιώνει ότι η άμεση ενημέρωση και η συμμετοχή των πολιτών στην κοινή προσπάθεια αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή. Η πρόσκληση αφορά τόσο την τοπική συνέλευση στα Άνω Ιλίσια όσο και αυτές που θα γίνουν στου Ζωγράφου και στου Γουδή.

«Στις συνελεύσεις αυτές ερχόμαστε να πούμε λίγα και να ακούσουμε πολλά. Θα απαντήσουμε φυσικά στις ερωτήσεις σας. Όμως το πρωτεύον θέμα είναι να πάρετε εσείς το λόγο για όλα τα θέματα που σας αφορούν. Η μαζική και ενεργή συμμετοχή σας θα είναι ταυτόχρονα και μια έμπρακτη ώθηση για την καθιέρωση του νέου θεσμού και του νέου πνεύματος στο Δήμο μας, με τους πολίτες στο προσκήνιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η δήμαρχος Ζωγράφου.

 

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!