Τι τρώνε οι άνθρωποι!

 

Μα είναι δυνατόν αυτοί οι αριστεροί να καταπίνουν τόσο μεγάλες και συχνές δόσεις σάπιων «φρούτων»; Πού τα βρήκαν αυτά τα στομάχια; Κατάπιανε αμάσητους τον Προκόπη, τον Καμμένο, τον Κουρουμπλή, τον Κουίκ, την Παπακώστα, τον Παπαχριστόπουλο, τον Παπαγγελόπουλο, τον Κουβέλη, τον Πολάκη, τον Πάιατ, τον Νετανιάχου, τον Ζάεφ, τον Σίσι, τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί κ.λπ. και τώρα άρχισαν να χωνεύουν το Θεοχαρόπουλο, τη Ρεπούση, τον Δανέλλη, τον Τζουμάκα και πολλούς άλλους που για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν δυσκοίλια «φρούτα», ακόμα και τον «πρόεδρο» (καραδεξιό τραμπούκο τον αποκαλούσαν παλιά οι Συριζαίοι) των ταξιτζήδων που δήλωσε ΣΥΡΙΖΑ και τον αγκάλιασε δημοσίως και περιχαρής ο Τσίπρας! Πω, πω, ρε φίλε μου, στομάχια οι Συριζαίοι! Και κοπριές να φάνε οι παμφάγοι, θα τις χωνέψουνε!

 

Λεωνίδας Ρόμβος

 

 

Μερικά ωραία

 

*** Έχουμε απελπιστικά ανάγκη από μια σωστή, αληθινή, κουβέντα από κάποιον, από κάπου… κι επειδή δεν την ακούμε, βρίζουμε ο ένας τον άλλον. (Όλια Λαζαρίδου)

*** Τον Κούλη δεν θα τον φέρει η κριτική στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και η πολιτική του. (Κώστας Χριστάκης)

*** Βλέπεις στο δρόμο αφίσες με τραγουδιστές και δεν ξέρεις αν εμφανίζονται στην πόλη ή αν κατεβαίνουν στις εκλογές! (@O_Kafetzis)

 

Ι.Κ. 

 

Επιστροφή το σώβρακο

 

Έρχεται το πρώτο μνημόνιο: Μας παίρνει την ντουλάπα.

Έρχεται το δεύτερο μνημόνιο: Μας παίρνει την καρέκλα με τα αφημένα ρούχα.

Έρχεται και το τρίτο «το Αριστερό, το Ορθόδοξο» μνημόνιο: Μας παίρνει τα ρούχα που φορούσαμε και μας δίνει επίδομα ένα εσώρουχο. Επίσης έχει βάλει ενέχυρο το σώβρακο αν πετυχαίνει τα τεράστια πλεονάσματα που σημαίνει πως στο πρώτο στραβοπάτημα… θα το χάσουμε κι αυτό… κι επίσης σε βάζουν στο δίλημμα κοίτα… με ΣΥΡΙΖΑ έχεις εσώρουχο, αν έρθει ο Κούλης θα το πάρει και θα το δώσει στους δικούς του. […]

 

Αλέξανδρος Σύρρος

 

 

Ο πεντάλογος του δημοσιογράφου

 

  1. Κρατώ πάντα τις απαιτούμενες αποστάσεις από τους αξιωματούχους.
  2. Δεν κάνω σέλφι μαζί τους, δεν δίνω δικαιώματα, δεν δέχομαι χάρες.
  3. Δεν μασάω σανό, όταν κάποιος φορέας εξουσίας μου προσφέρει κάτι: είδηση, δώρα, χρήματα, κάνει απλά τη δουλειά του.
  4. Ασκώ κριτική ακόμα και σε αυτούς που θεωρώ φίλους μου.
  5. Δεν σωπαίνω όταν γύρω βοά ο κόσμος όλος.

 

Γιώργος Τούλας

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!