Αναδημοσίευση από το dorisradical.blogspot.gr

Α3_radical_doridaΜε εξαιρετική επιτυχία η εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Με εξαιρετική επιτυχία και την συνολική συμμετοχή πάνω από 400 ανθρώπων ολοκληρώθηκε η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του ΔΩΡΙΣ Radical, το βράδυ της Τετάρτης 10 Αυγούστου, στα Χάνια Δωρίδας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των στόχων του ΔΩΡΙΣ Radical, ως νέου ιστοτόπου για την περιοχή της Δωρίδας από τον Ηλία Σχίζα, εκ μέρους της Ομάδας Διαχείρισης του  blog, ενώ για τη φυσιογνωμία και τους στόχους της εκδήλωσης ενημέρωσε τους παριστάμενους ο συντονιστής, Γιάννης Κούγιας, παρουσιάζοντας και τον κεντρικο ομιλητή, Δημήτρη Κοδέλα.

Ο τελευταίος έκανε μια εξαιρετικά εμπεριστατωμένη προσέγγιση αναφορικά με το ζήτημα της πρωτογενούς παραγωγής, της ερήμωσής της οπως παρατηρείται σήμερα λόγω συγκεκριμένων πολιτικών επιλογών, ενώ προσδιόρισε ποιες θα μπορούσαν να είναι οι προοπτικές μιας εναλλακτικής οπτικής για την πρωτογενή παραγωγή, πώς θα μπορούσαν να αναζητηθούν πραγματικές λύσεις, προς όφελος του λαικού παράγοντα και της οικονομίας, αλλά και τι πραγματικά μπορούμε να παράξουμε.

Παράλληλα, χαιρετισμό στην εκδήλωση, έκανε εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Δωρίδας Γιώργος Καπεντζώνης, και η Ντίνα Λύτρα εκ μέρους της πρωτοβουλίας Ουτοπία.

Η βραδιά έφτασε μέχρι πρωίας με καταπληκτική μουσική και το κέφι από την ομάδα των Ηλία Ντίνο, Κωνσταντίνου Παπαγιάννη, Ιωάννας Πάλλα και Βασιλικής Δασκαλοπούλου. Τους ευχαριστουμε θερμά!

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!