Γράφει ο Θεόδωρος Τσελεπής

Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την προσπάθεια της ακροδεξιάς συμμορίας που παριστάνει την κυβέρνηση να ανεβάσει τα ποσοστά της, ζητώντας πιστοποιητικά θρησκευτικών φρονημάτων από τον Αλέξη Τσίπρα.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την θλιβερή και συνάμα γελοία προσπάθεια του λαϊκού οργανοπαίχτη Χριστόδουλου Ξηρού να εμφανιστεί σε βίντεο ως ηγέτης του αντάρτικου πόλης.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την θλιβερή και συνάμα γελοία προσπάθεια του λαϊκού οργανοπαίχτη Χριστόδουλου Ξηρού να εμφανιστεί σε βίντεο ως συνεχιστής των Καραϊσκάκη, Κολοκοτρώνη, Βελουχιώτη και Τσε.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει ότι η Deutsche Bank βοηθούσε μέλη της κινεζικής ελίτ να κρύψουν τις περιουσίες τους μέσω offshore σε φορολογικούς παραδείσους της Καραϊβικής.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει τις δηλώσεις Δημήτρη Χριστογιάννη, βουλευτή της Ν.Δ. ο οποίος σε διαδικτυακή εκπομπή, αναφερόμενος στη χούντα των Συνταγματαρχών, τόνισε ότι «την εποχή εκείνη ήταν μια επανάσταση» επισημαίνοντας ότι «δεν είναι το ίδιο με την τρομοκρατία».
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την καταδίκη του Άδωνι-μπουμπούκου και του εκδοτικού του οίκου για αντιγραφή και παραποίηση πνευματικού έργου.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την υδρόλυση του χημικού οπλοστασίου της Συρίας, παρά τις όποιες επιφυλάξεις, στη Μεσόγειο.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την απαίτηση χιλιάδων εξαγριωμένων διαδηλωτών στη Νιγηρία για άμεση καταδίκη σε θάνατο και εκτέλεση 11 αντρών οι οποίοι έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για συμμετοχή σε οργανώσεις ομοφυλοφίλων.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την απαγωγή, το βιασμό και τη δολοφονία της αναρχικής Μaria Paulina Inefavel Lorand από την αστυνομία του Μεξικό, προκειμένου να την αναγκάσουν να παραδεχτεί την συμμετοχή της σε επιθέσεις εναντίον τραπεζών, που σημειώθηκαν τον τελευταίο μήνα στην πρωτεύουσα της χώρας.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την είδηση ότι σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν, η φτώχεια και η ανέχεια έχουν καταστεί ανεξέλεγκτες στη χώρα μας.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Αρνείται να σχολιάσει την είδηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος βραβέυτηκε με το Βραβείο Αριστείο ΙΟΒΕ για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρησή της στην Ευρωζώνη.
Η μοναδική είδηση που δεν παίζεται στα κανάλια, δεν σχολιάζεται στα πρωινάδικα, δεν βγάζει ανακοινώσεις η Μισέλ, είναι η τραγωδία στο Φαρμακονήσι. 9 παιδιά και 3 γυναίκες πνίγηκαν προσπαθώντας να ζήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιπολικό του Λιμενικού ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα ρυμουλκώντας το μοιραίο σκάφος προς τις τουρκικές ακτές, με αποτέλεσμα αυτό να αναποδογυρήσει και να υπάρξουν θύματα.
Η στήλη Όλα είναι δρόμος θα παραμείνει για σήμερα κλειστή. Γιατί νιώθει ντροπή και συνενοχή, για όσα συμβαίνουν στις θάλασσες μας. Γιατί πνίγονται παιδιά στα κρύα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου. Παιδιά σαν τα δικά μου και σαν τα δικά σου…

[email protected]

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!