Στην Αριστερά δεν κάνουμε συμβιβασμούς. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Δεν υποκύπτουμε σε συμφέροντα, σε πιέσεις. Δεν τρομοκρατούμαστε από στρατούς οπαδών. Δεν στρογγυλεύουμε τις θέσεις μας για να κερδίσουμε ψηφοφόρους.

«Η συμφωνία για τις τροπολογίες επιτεύχθηκε κατόπιν συνάντησης της ΑΕΚ (Μελισσανίδης και αρχιτέκτονες, κατασκευαστές) με τον ΣΥΡΙΖΑ (Στρατούλης, Πάντζας)».

Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 30/5/2014

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ομάδες. Δρούμε στην επιφάνεια. Δεν υπάρχουν μυστικές διαβουλεύσεις. Όλοι όσοι συμμετέχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρό του, μέχρι το τελευταίο μέλος του, έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα.

«Ο πρώτος που συναντήθηκε με τον Δ. Μελισσανίδη ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο Φλαμπουράρης δεν είναι απλώς ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Είναι σχεδόν ο μέντοράς του. Η δεύτερη συνάντηση έγινε παρουσία των επιφανών ΑΕΚτζήδων του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη και Γ. Πάντζα. Τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δ. Μελισσανίδη, δεν το γνωρίζουμε. Όμως, με κάποιο μαγικό τρόπο, ενώ η ίδια η υποψήφια περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου είχε στηλιτεύσει την επιλογή του απερχόμενου περιφερειάρχη να διαθέσει 20 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας για την κατασκευή του γηπέδου, οι βουλευτές Γ. Πάντζας, Ε. Αυλωνίτου και Δ. Στρατούλης έβγαλαν σχεδόν πύρινους λόγους στη Βουλή υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, προτάσσοντας ασφαλώς κάποιες -μάλλον αυτονόητες- επιφυλάξεις για τα αντισταθμιστικά οφέλη και τα συμφέροντα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Για να καταλάβετε σε τι κλίμα κινήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σχετική συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, έφτασε ο πρόεδρος της Επιτροπής -και βουλευτής της Ν.Δ.- Γ. Βλάχος να σχολιάσει ότι θα ήθελε ανάλογη ομοψυχία και σε άλλες συζητήσεις. Εμ, δεν έχουν οι άλλες συζητήσεις κοινό παρονομαστή όπως αυτή…».

Περιοδικό Unfollow Δευτέρα, 2/6/2014

 

Στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε το δίκιο. Είμαστε υπέρ της φροντίδας του περιβάλλοντος. Δεν θυσιάζουμε το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων για κανένα επιχειρηματικό συμφέρον.

«Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάδειξη του Άρη Βασιλόπουλου σε δήμαρχο της πόλης και της Ρένας Δούρου σε περιφερειάρχη Αττικής, ξαφνικά στην ατζέντα των οπαδικών -και όχι μόνο- Μέσων μπήκε η “συμφωνία” του ΣΥΡΙΖΑ με την… ΑΕΚ. Τι ακριβώς συνέβη; Πότε επετεύχθη αυτή η “συμφωνία”; Ποιος συμφώνησε με ποιον; Τι θέση έχει ο (μεγαλο)παράγοντας της ΑΕΚ και (μεγαλο)επιχειρηματίας Μελισσανίδης σε αυτή τη συμφωνία;».

Δρόμος της Αριστεράς, 8/6/2014

 

Να συνεχίσω; Έχει κάποιο νόημα; Αν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως το πρόβλημα είναι αν η Τζάκρη έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ή ύποπτοι. Αν κάποιοι θεωρούν πως κάποια πράγματα διευθετούνται στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να τα μαθαίνουμε όλα, μάλλον είναι σε λάθος κόμμα. Ή μήπως είμαι εγώ σε λάθος κόμμα;

Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος κόμμα, αλλά αυτό δεν είναι το κόμμα που ονειρεύτηκα. Όμως, δεν έχω σκοπό να τους το χαρίσω. Αλήθεια, ο Μελισσανίδης προσχώρησε σε κάποια τάση, ή τζάμπα γίναμε ρόμπες…

Η Αριστερά πάντα ήταν ελλιπής, έως και γραφική, σε ό,τι έχει σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Όμως, εδώ δεν πρόκειται για κάποιο ρουσφετάκι που δεν θα δυσαρεστήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ. Εδώ τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα υπονοούν συναλλαγή με επιχειρηματία, κολλητό του Σαμαρά και λαθρέμπορο πετρελαίου. Και μένει να αποδειχτεί πολλαπλώς και καθαρά ότι δεν είναι έτσι. Οι απαντήσεις αναμένονται…

 

ΥΓ. Οι χούλιγκαν της ΑΕΚ(;) που επιτέθηκαν και απειλούσαν τους πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας που αντιτίθενται στα σχέδια του Μελισσανίδη, έλεγαν: «Εμείς τα βρήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσείς γιατί ανακατεύεστε;».

 

[email protected]

(για άμεση επικοινωνία, παρατηρήσεις και διάλογο)

www.facebook.com/pages/Ολα-είναι-δρόμος/

(γιατί υπάρχει και αυτός ο τρόπος)

 

 

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!