Θοδωρής Δρίτσας, υπουργός Ναυτιλίας (στις 13/1 στην ΕΡΤ): «Δε θα αναφερθώ στο γεγονός ότι η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ δεν ήταν στις προγραμματικές μας στοχεύσεις, όμως οι εξελίξεις οδήγησαν στο να αποδεχθούμε αυτή την προοπτική και θα την υπηρετήσουμε με τον πιο συστηματικό τρόπο».

Γιώργος Κατρούγκαλος, υπουργός Εργασίας (στις 14/1, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ): «Εμένα μου δίνει δύναμη για τη διαπραγμάτευση έξω, η παρουσία του κόσμου. (…) Όταν οι άνθρωποι ζητούν τα κοινωνικά τους δικαιώματα, εγώ θέλω να το κάνουν και ας κατεβαίνουν και στους δρόμους. Και εγώ στους θεσμούς στο ίδιο επίπεδο θα διαπραγματευθώ».

Μάνθος (από την ελληνική ταινία Το δόλωμα): «Παιδί μου, η ποίηση είναι ποίηση άμα δεν την καταλαβαίνει κανείς. Άμα την καταλαβαίνουν όλοι δεν είναι ποίηση, είναι τσιφτετέλι. Κατάλαβες;»

Παναγιώτης Ρήγας, γραμματέας Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ (στις 14/1, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ): «Είναι απαράδεκτη η επίθεση που εξαπέλυσε η αντιπολίτευση ενάντια στους εργοδοτικούς φορείς, επειδή συμφώνησαν στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργοδοτών. Οι εργοδοτικοί φορείς επέδειξαν αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ελληνική κοινωνία…».

Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (στις 14/1, μέσω Facebook, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι προτάσεις του για δίδακτρα στα δημόσια σχολεία): «Επειδή μιλάμε για Παιδεία, απέναντι στον κανιβαλισμό, τις λοιδωρίες και τις ύβρεις απαντώ: Ασκήσεις σιωπής.»

Ζήκος (από την ελληνική ταινία Της κακομοίρας): «Mπρρρρρρρ… Μα δεν ντρέπεσαι; Τι κάνεις τώρα; Το μαντρόσκυλο του μαγαζιού;»

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!