Θοδωρής Δρίτσας, υπουργός Ναυτιλίας (στις 21/1, απαντώντας στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τον ΟΛΠ): «Αυτή η κυβέρνηση δεν αναλώνεται στο δημοφιλές για την παράταξή του σπορ, της νομής της εξουσίας, αλλά δίνει καθημερινή μάχη για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται, από τις συσσωρευμένες καταστροφικές συνέπειες μιας 5χρονης πολιτικής».

 

Δημήτρης Βίτσας, αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας (στις 20/1, στο Real FM): «Υπάρχει μια αναταραχή, με μια έννοια ο καθένας υπερασπίζεται αυτά που θεωρεί ως δικαιώματά του. Βλέπω, ωστόσο, στις κινητοποιήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης μια υπεράσπιση του ισχύοντος συστήματος κοινωνικής ασφάλισης».

 

Κοσμάς Σκούταρης (από την ελληνική ταινία Τζένη-Τζένη): «Χτες που πήγα και του έθεσα καθαρά τα πράγματα, μου τα ’στριψε. Δεν ήθελε ο κύριος (Γκόρτζος) να αναλάβει ρητές υποχρεώσεις. Έτσι είσαι, του λέω, ο Κοσμάς ο Σκούταρης σε χαιρετάει. Το κόβω σύρριζα, αλλά δεν σε ψηφίζω».

 

Βαγγέλης Αποστόλου, υπουργός Ανάπτυξης (στις 21/1, σε δήλωσή του στο ΑΠΕ): «Είμαι από τους πολιτικούς που έχουν “περπατήσει” σε πολλά μπλόκα και έχουν βρεθεί σε πολλά μέτωπα. Ξέρω, λοιπόν, καλά ότι σε αυτές τις περιπτώσεις, όταν οι πολίτες βρίσκονται στο δρόμο, θα βρεθούν και κάποιοι θερμόαιμοι που θα ανεβάσουν τους τόνους, θα υπάρξουν πιθανόν και υπερβολές, όπως αυτές που σημειώθηκαν χθες στην Κομοτηνή».

 

Σωκράτης Φάμελλος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (στις 21/1 στο Mega): «Ο διάλογος θα συνεχιστεί με τους αγρότες και με τις κινητοποιήσεις, αλλά προφανώς δεν θα αφήσουμε το θέατρο να αντικαταστήσει την κοινωνική και κινηματική διαδικασία».

 

Υπουργός Μαυρογιαλούρος (από την ταινία Υπάρχει και φιλότιμο): «Δεν είμεθα οι άνθρωποι των λόγων, είμεθα οι άνθρωποι των έργων, θα σας εξαφανίσωμεν (όχι αδελφέ), θα σας εξασφαλίσωμεν (άκου εξαφανίσωμεν, σκέψου και να το ’λεγα), Θα… θα…θα…»

 

Κορύβαντας

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!