Τα μάθατε τα νέα; Νέες παραλαβές αυτοκινήτων της ΕΛΑΣ, ολοκαίνουργια «100» σύγχρονης τεχνολογίας, αλλά και τεράστια τζιπ, τα οποία συνόδευαν με πλήρη εξάρτυση εκπαιδευμένοι αστυνομικοί τόσο φοβιστικοί που όταν είδα τη φωτογραφία νόμιζα πως ήταν στρατιώτες του… ISIS. Κατήμαυροι, ασορτί με τα οχήματα, με full face μάσκες και όπλα στα χέρια… ε, μια ασφάλεια την ένιωσα η γυναίκα. Γιατί, τι θέλει ο άνθρωπος για να χαρεί, να ανακουφιστεί από τα χιλιάδες προβλήματα που τον ταλαιπωρούν; Δέκα και επιπλέον χρόνια οικονομική κρίση, κορωνοϊός με τα παρελκόμενά του… μην το συζητάτε, έχουμε πέσει στα πατώματα.

Δε λέω, κι ο Μεγάλος Περίπατος ήταν μια σημαντική προσπάθεια και το καταπράσινο πάρκο της Πλατείας Ομονοίας έδωσε ένα touch χαράς και τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια έκαναν δουλίτσα στην Αθήνα (που είναι όλη η Ελλάδα) αλλά τι τα θες… σαν την ασφάλεια που σου προσφέρει μια άριστα εξοπλισμένη Αστυνομία, δεν στη δίνει τίποτα στον κόσμο.

Τι να τα κάνεις τα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ όταν δεν έχεις δακρυγόνα να κάνεις τη δουλειά σου; Τι τους θέλεις τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όταν δεν έχεις αλεξίσφαιρες ασπίδες να σε προστατέψουν από τον κάθε λογής αναρχικό των Εξαρχείων; Να τα λέμε αυτά, αδέρφια. Η κυβέρνηση έχει αξιολογήσει σοβαρά τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της χώρας και των πολιτών της σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία και επιλαμβάνεται των προβλημάτων με σύνεση και ευαισθησία.

Μαθαίνω, μάλιστα, με περίσσεια ικανοποίηση, πως ετοιμάζεται και αστυνομία των πανεπιστημίων. Όχι, μπράβο! Γιατί, εάν δεν βάλεις τις σωστές βάσεις στη δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση, πάει… το ‘χασες το παιχνίδι. Άγιο είχαμε και τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά, επιτέλους.

Αστυνομία και καταστολή για αρχή και βλέπουμε αργότερα για στελέχωση νοσοκομείων, σχολείων, πανεπιστημίων και τα ρέστα.

Τάξη και ασφάλεια, το μέλλον των κοινωνιών!

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!