Ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ – Ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρωτοβουλία Ανατολικός Άνεμος

Ιδιωτικοποίηση ΕΥΑΘ
Με καινούργιο υποψήφιο και αυτή την εβδομάδα το διαπαραταξιακό. Ο Χρήστος Μάτης είναι, τελικά, ο εκλεκτός του διαπαραταξιακού για τη θέση του υποψηφίου δημάρχου, με ένα συλλογικό σχήμα που θα υποστηρίξουν, όπως ανακοινώθηκε, όλες οι δυνάμεις του διαπαραταξιακού.
Να θυμίσουμε ότι το διαπαραταξιακό είχε αποφασίσει να στηρίξει την υποψηφιότητα του Τ. Τζίκα, ο οποίος στην πορεία την απέσυρε και στηρίζει τον Γ. Μπουτάρη. Ο δημοσιογράφος Χρήστος Μάτης ήταν πρόταση των οικολόγων και προσωπική επιλογή του Μιχάλη Τρεμόπουλου, ο οποίος πλέον αποτελεί και «όλες τις δυνάμεις» του διαπαραταξιακού που θα στηρίξουν Μάτη.

Ανατολικός Άνεμος
Τη Δευτέρα, 20 Σεπτέμβρη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ραιδεστού στις 19:30
η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πρωτοβουλία Ανατολικός Άνεμος καλεί σε μια πρώτη δημόσια παρουσίαση του προγράμματος και συζήτηση για τα ζητήματα της περιοχής.
Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «ο Ανατολικός Άνεμος σας καλεί να συμμετάσχετε και να συμβάλετε ενεργά στη διαμόρφωσή του, ως μιας νέας αυτοδιοικητικής παρέμβασης έξω από τα καθιερωμένα, με συλλογική δημοκρατική λειτουργία, με αυτοδιοικητικό πρόγραμμα και με σχέδιο δράσης σε αντιπαράθεση με τις πολιτικές εκείνες που απειλούν την Κοινωνία και το Περιβάλλον»..

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!