Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθα, με επικεφαλής τον Μίκη Θεοδωράκη, προσπάθησε να ενώσει όλες τις αριστερές και δημοκρατικές δυνάμεις που εναντιώθηκαν στη νέα υποδούλωση της πατρίδας μας. Στήριξε και στηρίζει κάθε ενωτική προσπάθεια. Μακριά από εμάς κάθε πρόθεση «εύκολης καταγγελίας». Όμως, σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε να συκοφαντείται ο Μίκης.

Μετά τον Ιούλιο του 2015, ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του Δρόμου της Αριστεράς για επικοινωνία και συμμετοχή στις ανοιχτές του εκδηλώσεις, για θέματα με τα οποία συμφωνούσαμε.

Μετά την τοποθέτηση του φίλου Ρούντι Ρινάλντι στο φύλλο της 3ης Δεκεμβρίου, θεωρούμε το συμβάν λήξαν. Διατηρούμε όμως τις απόψεις μας, όπως αυτές εκφράστηκαν στην απάντησή μας, η οποία αναρτήθηκε τελικά στην ιστοσελίδα Νόστιμον Ήμαρ και συμβουλεύουμε τους συντάκτες της να μην καταφεύγουν στην εύκολη λύση της ανακύκλωσης των ψευδών δημοσιευμάτων ενάντια στον Μίκη Θεοδωράκη.

Συμφωνούμε με τον Ρούντι, ότι «η συμβολή όλων μας στο καθήκον της διεξόδου και της απελευθέρωσης της χώρας από τα νέα δεσμά πρέπει να προωθηθεί με πάθος και ανοικτότητα». Παραμένουμε φίλοι της εφημερίδας και σύντομα θα στείλουμε ένα κείμενο με τις προτάσεις της Σπίθας για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

 

Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών – Σπίθες Χολαργού και Θεσσαλονίκης
8/12/2016

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!