Όταν συλλογικότητες της κοινωνίας, συλλογικότητες, δηλαδή, καθημερινών ανθρώπων επιλέγουν να θεατροποιήσουν τη δουλειά ενός δικού σου ανθρώπου, ε, όσο να ’ναι, μια περηφάνια την αισθάνεσαι.

Στη Ναύπακτο, λοιπόν, διάλεξαν να κάνουν θεατρική παράσταση, στην οποία, μάλιστα, θα συμμετέχουν παιδιά, το παραμύθι του… δικού μας Σωκράτη Μαντζουράνη, Το χωριό του Όλοι μαζί. Επίσης με έφηβους θα παρουσιάσουν την παράσταση Σκούπα είναι και …γυρίζει.

Και με την παρακάτω ανακοίνωση καλούν τον κόσμο:

«Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπακτίας & Δωρίδας και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας-Παράρτημα Ναυπακτίας & Δωρίδας σε συνεργασία με το τμήμα εφήβων και το παιδικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου της Ειρήνης Ευαγγελάτου διοργανώνουν θεατρική βραδιά την Κυριακή 26/4/2015 για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και Παντοπωλείου του Εργατικού Κέντρου.

Στο πρώτο μέρος το τμήμα εφήβων θα παρουσιάσει την παράσταση μαύρου θεάτρου Σκούπα είναι και …γυρίζει. Στο δεύτερο μέρος το παιδικό τμήμα θα παρουσιάσει την παράσταση Το χωριό του Όλοι μαζί του συγγραφέα Σωκράτη Ματζουράνη, εκδόσεις ΚΑΜΠΥΛΗ. Τόσο ο ίδιος ο συγγραφέας όσο και ο εκδότης θα τιμήσουν με την παρουσία τους τη θεατρική βραδιά.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους τις προσπάθειες των παιδιών. Η θεατρική βραδιά θα υλοποιηθεί στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα, την Κυριακή 26/4/2015 και ώρα 6 το απόγευμα. Η γενική είσοδος είναι 3 ευρώ.

Το ΕΚΝΔ στηρίζει έμπρακτα τις δράσεις πολιτισμού, ειδικά όταν αυτές υλοποιούνται από τη νέα γενιά, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση ελεύθερα σκεπτόμενων ανθρώπων».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!