*** Ποτέ δεν θα ξεχαστεί αυτή η βραδιά. Είχε βγει όλη η Αθήνα, να πανηγυρίσει το μεγάλο «Όχι» του ελληνικού λαού κατά των μνημονίων, μέχρι που ανέβηκε στο βήμα ο «ηγέτης «, σαν βρεγμένη γάτα και μας είπε ότι την επομένη θα συγκαλέσει το συμβούλιο των (τελειωμένων) πολιτικών αρχηγών για… να χαράξουν την εθνική πολιτική… Και τότε, παγώσαμε όλοι. Και πέρασαν τα χρόνια… Και επανέρχεται ο Κούλης… Εμείς όμως παραμένουμε πιστοί στο «Όχι». (Konstantinos Katsampis)

*** Όταν μια κυβέρνηση με φορολογεί από το πρώτο ευρώ και μου ζητάει προκαταβολικά 100% το φόρο και του επόμενου έτους, δηλαδή χρήματα που δεν έχω βγάλει ακόμα και μπορεί και να μην τα βγάλω ποτέ ενώ παράλληλα επιβάλει εξωφρενικά τεκμήρια κατά τη φορολόγηση ακόμη και αν έχω ζημιά, δεν πρέπει να την τιμωρήσω με την ψήφο μου έστω και για παραδειγματισμό των επόμενων; (Νίκος Θεοχάρης)

***Πόσο αξιολύπητοι φαίνονται τώρα όλοι αυτοί που μόλις τέσσερα χρόνια πριν εμφανίζονταν ως ριζοσπάστες αποφασισμένοι να αλλάξουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις! Τι να πει τώρα ο Σκουρλέτης που βγαίνει στα κανάλια σαν ξεπεσμένος γόης! Τι να ψελλίσει απ’ αυτά που με περίσσια αυτοπεποίθηση κατατρόπωνε τους δεξιούς; Ότι ο Μητσοτάκης θα ξεπουλήσει τα αεροδρόμια; Ότι θα υπογράψει να γίνει καζίνο στο Ελληνικό; Ότι θα κόψει το ΕΚΑΣ; Ότι θα μοιράσει την Ελλάδα σε οικόπεδα και θα τα εκχωρήσει στις εταιρίες του πετρελαίου; Ότι είναι τσιράκι του Αμερικανού πρέσβη και γλύφτης της Μέρκελ; Τι να πουν όλοι αυτοί οι ροζέ αριστεροί που κερδίζοντας τις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 με βιασμό, πίστεψαν ότι η κοινωνία θα ενέκρινε την κωλοτούμπα τους! (Λαμπρινή Γεωργίου)

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!