Διαβάζω στον τύπο:

«Η Βουλή των Ελλήνων θα τιμήσει τη μνήμη του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην ειδική συνεδρίαση της Ολομέλειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017, στις 10:00. Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί σε επίπδο προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων, υπό την προεδρία του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση».

Κι εσύ, σύντροφε πρόεδρε της Βουλής, Νίκο Βούτση, κι εσείς οι μιας κάποιας ηλικίας εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως μικροί διαβάζατε Άρλεκιν. Θυμάστε πώς διαφήμιζαν το περιοδικό με τα ερωτικά χτυποκάρδια; «Με ένα Άρλεκιν ξεχνιέμαι»… με δυο τρία παθαίνω αμνησία!

Θα πρέπει πάντως να είναι κάτι το ξεχωριστό. Οι χτυπημένοι από αμνησία του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων «προοδευτικών δυνάμεων» θα τιμήσουν στη Βουλή τη μνήμη του Κων/νου Μητσοτάκη. Και τι ακριβώς θυμούνται τα παιδιά από το βίο του εκλιπόντος; Σίγουρα την έκκληση για «εθνική συνεννόηση». Μας την (ξανα)παράγγειλε και ο Παπαδημούλης από τας Ευρώπας.(Όταν έχεις επιλέξει να πασαλειφτείς με σκατά και να βουλιάξεις ολόκληρη την κοινωνία στο βόθρο, τότε ζητάς και συνδαιτυμόνες/συνενόχους. Così fan tutte!)

Προβλέπω μεγάλο ξεσάλωμα. Εδώ που δεν τους τραβούν το χαλινάρι οι «θεσμοί», θα δώσουν τα ρέστα τους. Θα φαν, θα πιουν και νηστικοί θα κοιμηθούμε. Αμνησία και αμνηστία μαζί δύο σε ένα. Όλοι λερωμένοι·άρα, όλοι καθαροί.
Τελικά… πράγματι… κανένα όριο δεν είναι αξεπέραστο. Δεν υπάρχει πάτος στον απόπατο.

Βρέθηκε και το γιατρικό για όσους υποφέρουν από χρόνιες οχλήσεις μνήμης.

 

Αθανάσιος Μπόικος
(Σέρρες)

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!