Σε όλο τον δυτικό κόσμο εντείνεται η επιχείρηση ποινικοποίησης της αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό. Στις ΗΠΑ και αλλού υιοθετούνται νόμοι που τιμωρούν την υποστήριξη στο διεθνές κίνημα μποϊκοτάζ του Ισραήλ (BDS). Όπου δεν υπάρχει τέτοια νομοθεσία, η «δουλειά» βγαίνει ταυτίζοντας τον αντισιωνισμό με τον αντισημιτισμό, ή κατηγορώντας τους αλληλέγγυους για… υποστήριξη της τρομοκρατίας. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα η απόφαση των γερμανικών τραπεζών Deutsche Bank και PostBank να κλείσουν όλους τους λογαριασμούς που διατηρούσε σ’ αυτές (σε επίπεδο ομοσπονδίας, κρατιδίων και ανά πόλη) η αριστερή γερμανική οργάνωση MLPD!

Η ιστορία ξεκίνησε όταν, δύο μήνες πριν, ο σιωνιστής «δημοσιογράφος» Μπένγιαμιν Βάινταλ απαίτησε με άρθρα του στην ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post να κλείσουν οι γερμανικές τράπεζες τους λογαριασμούς καταθέσεων του MLPD διότι «τροφοδοτούν τρομοκράτες». Και οι ελεγχόμενες από το γερμανικό Δημόσιο τράπεζες αμέσως συμμορφώθηκαν στις απαιτήσεις του… αρθρογράφου! Το γεγονός γίνεται ακόμη πιο σκανδαλώδες αν γνωρίζει κανείς ότι η εν λόγω οργάνωση είχε προσφύγει στα γερμανικά δικαστήρια εναντίον του Βάινταλ και της εφημερίδας Jerusalem Post, μηνύοντάς τους για συκοφαντία και ζητώντας τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων εναντίον τους…

H «απόδειξη» των σιωνιστικών ισχυρισμών: μια αφίσα υπέρ της απελευθέρωσης της Παλαιστίνης και του Κουρδιστάν…

Η απόφαση του κρατιδιακού δικαστηρίου του Αμβούργου δικαίωσε το MLPD, καλώντας τους μηνυόμενους, επί ποινή προστίμου 250.000 ευρώ ή/και 6μηνης φυλάκισης, να σταματήσουν να αναπαράγουν τα καταφανή ψεύδη τους. Και συγκεκριμένα ότι η εν λόγω οργάνωση συγκέντρωνε λεφτά για λογαριασμό του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP), ότι… συμμετείχαν από κοινού στις πρόσφατες ομοσπονδιακές εκλογές κ.ο.κ. Παρ’ όλα αυτά, οι γερμανικές τράπεζες υλοποίησαν πειθήνια τις απαιτήσεις των ισραηλινών και έκλεισαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς της οργάνωσης! Σε ανακοίνωσή του το MLPD υπογραμμίζει ότι «αυτή η παραβίαση στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων ενός νόμιμου κόμματος είναι αποτέλεσμα της καμπάνιας που διεξάγει η κυβέρνηση Μέρκελ ενάντια στον “αριστερό εξτρεμισμό”, τροφοδοτώντας ακραία αντιδραστικές και φασιστικές δυνάμεις».

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!