Σήμερα, το μεσημέρι, έφτασε στην Αθήνα ο θρύλος της παλαιστινιακής αντίστασης Λέιλα Χάλεντ, μέλος του Παλαιστινιακού Εθνικού Συμβουλίου και της ηγεσίας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP).

Καλεσμένη της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα μιλήσει στο Resistance Festival 2016, στον κήπο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, στην Ιερά Οδό, την Παρασκευή, 24 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

Στην φωτογραφία, μαζί με την Λέιλα, είναι ο Χάλεντ Μπάρακατ, συντονιστής της Διεθνούς Εκστρατείας για την Απελευθέρωση από τις φυλακές του Ισραήλ του Αχμάντ Σααντάτ, γενικού γραμματέα του PFLP, η Σαρλότ Κέιτς από το Δίκτυο Αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους Πολιτικούς Κρατούμενους, Παλαιστίνιοι ακτιβιστές που ζουν στην Ελλάδα και συνεργάτες του Δρόμου της Αριστεράς.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση της Παρασκευής, ομιλήτρια θα είναι και η Φιγκέν Γιουκσέκνταγ, συμπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος  των Λαών (HDP) της Τουρκίας. Συνολικά, στο Resistance Festival 2016, κατά το τριήμερο 24, 25 και 26 Ιουνίου, θα συμμετέχουν περισσότεροι από 40 ξένοι αγωνιστές από την Αργεντινή, τη Βενεζουέλα, το Πουέρτο Ρίκο, την Καταλονία, τη Χώρα των Βάσκων, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Νορβηγία κ.λπ. Για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, πολιτικό και καλλιτεχνικό, μπορείτε να ενημερωθείτε από τις ιστοσελίδες του Resistance Festival 2016 και του Δρόμου της Αριστεράς.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!