Στην τελική ευθεία πραγματοποίησης του βρίσκεται το Resistance Festival 2016, που θα γίνει για 9η συνεχόμενη χρονιά στις 24, 25 και 26 Ιουνίου στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με πρωτοβουλία του Δρόμου της Αριστεράς.

Το φεστιβάλ αποτελεί τη σημαντικότερη διεθνή συνάντηση κινημάτων και συλλογικοτήτων που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Δεκάδες προσκεκλημένοι, στην κυριολεξία από όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης, θα βρεθούν για τρεις μέρες στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο για να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν, να συνθέσουν, να συντονιστούν.

 

Παρακολουθήστε την ειδική έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ με τους Μιχάλη Σιάχο και Αγλαΐα Κυρίτση για το φεστιβάλ RESISTANCE

 

Ιnfo

Ρεθύμνου 11 και Ιουλιανού, 1ος όροφος, Πεδίον του Άρεως
Τηλέφωνο: 210-3845870
email: [email protected]
Ιστοσελίδα: www.resistancefestival.gr
facebook: ResistanceFestivalAthens
twitter: @ResistanceFest
instagram: resistance.fest
#ResistanceFest2016

Resistance Festival 2016: Πολιτικές Εκδηλώσεις

Παρασκευή 24/6: Η Λεϊλά Χάλεντ
στην εναρκτήρια εκδήλωση του φεστιβάλ

Ένας ζωντανός θρύλος στο φετινό Resistance Festival!

Λέιλα Χάλεντ: Μήνυμα προς την Ελλάδα

Είναι μεγάλη μου χαρά που θα επισκεφθώ την Ελλάδα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Έρχομαι να εκπροσωπήσω τον Παλαιστινιακό λαό που εξακολουθεί να υποφέρει από την ισραηλινή κατοχή, συνεχίζει όμως να αντιστέκεται. (Διαβάστε τη συνέχεια)

 

Δήλωση της Φιγκέν Γιουκσένταγ, βουλευτίνας και συμπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) και του Αλπ Άλτινορς, αντιπροέδρου του HDP, για το Resistance Festival 2016

«Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον ενάντια στους καταπιεστές»

Μήνυμα του Raúl Rajneri γενικού γραμματέα της Νεολαίας
της εργατικής συνομοσπονδίας CTA-A

Raúl Rajneri: Στην Αθήνα με αδερφικό χαιρετισμό

resitance musicodyssey

 

Επίσης, το Resistance Festival φιλοξενεί σπουδαίες πολιτιστικές συναντήσεις. Δεκάδες καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εκθέτουν τα έργα τους, επικοινωνούν τη μουσική τους σε μια σπάνια συνεύρεση με πολύ χαμηλό αντίτιμο για τα δεδομένα της.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά
το μουσικό πρόγραμμα
του Φεστιβάλ

 

 

 

 

 

Η Mellifera
και το Project Οδύσσεια
στο Resistance Festival 2016

Η Mellifera για δεύτερη χρονιά, διοργανώνει mail art project με θέμα Οδύσσεια που θα παρουσιαστεί σε πρώτη φάση στο Resistant Festival 2016 στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Αίγιο, τον Αύγουστο του 2016 και τον Οκτώβριο του 2016 στα γραφεία της στην Αθήνα. Περισσότεροι από 150 καλλιτέχνες, από 25 και πλέον χώρες, δημιούργησαν πάνω στο θέμα Οδύσσεια αποδεικνύοντας πως ο ελληνικός πολιτισμός έχει διασπαρεί από την Ιαπωνία έως την Ουκρανία και από τη Φινλανδία έως τη Χιλή.

 

Μια μοναδική θεατρική παράσταση την Παρασκευή 24 Ιουνίου

Το όνομά μου είναι Rachel Corrie

Resistance Festival: Ο παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους

Γάλλος

 

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!