Τις πολιτικές εκδηλώσεις θα ακολουθήσει μία πληθώρα πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Ξεκινώντας την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με κάποιους από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες κωμικούς σε μία μοναδική παράσταση stand-up comedy και συνεχίζοντας με μουσικό άρωμα… Αιγαίου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου την σκυτάλη παίρνουν εννιά νέοι ποιητές δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην βραδιά. Ενώ στην κεντρική σκηνή «θα βάλλουν φωτιά σε ο,τι μας καίει και μας τρώει την ψυχή» ο Γιάννης Αγγελάκας, οι παλιοί γνώριμοι του φεστιβάλ Nightstalker και οι Lost Bodies, με την βραδιά να κλείνει με το γλέντι της λαϊκής σκηνής με μουσικές από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολουθεί.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου

Κεντρική Σκηνή (έναρξη 21:30)

  • Το μεγάλο νησιώτικό πανηγύρι θα ανοίξουν ο Νίκος Οικονομίδης και η Κυριακή Σπανού με τους Παναγιώτη Βέργο στο σαντούρι και Αργύρη Ψαθά στο λαούτο. Το γλέντι θα συνεχιστεί μέχρι πρωίας με τον Επαμεινώνδας Βαλσάμης στο λαούτο και τη φωνή, τον Νίκο Κοχύλα στο βιολί και τον Σταύρο Νικολαΐδη στη λύρα και τη φωνή.

 

Σκηνή Resistance (έναρξη 20:30)

  • Παράσταση stand-up comedy με τους Διονύση Ατζαράκη, Χρύσα Κατσαρίνη, Blink Mike, Αριστοτέλη Ρήγα, Πάρι Ρούπο και Άγγελο Σπηλιόπουλο.

 

 

 

 

 

 

 

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

 Κεντρική Σκηνή (έναρξη 21:00)

  • Την κεντρική σκηνή του Resistance Festival θα «καταλάβουν» πρώτοι οι Lost Bodies και θα ακολουθήσουν οι μοναδικοί Nightstalker. Ενώ η συναυλία θα κορυφωθεί με τον Γιάννη Αγγελάκα μαζί με την μπάντα του 100°C.

 

Σκηνή Resistance (έναρξη 20:30)

  • Οι Θάνος Γώγος, Χάρις Κοντού, Μαρία Κουλούρη, Λουκάς Λιάκος, Παυλίνα Μάρβιν, Φάνης Παπαγεωργίου, Γιώργος Πέππας, Δανάη Σιώζιου και Γιώργος Ψάλτης ανιχνεύουν μια γενιά που αρνήθηκε τη μετανάστευση και μέσα από τα ποιήματά τους, διαβάζουν, συνομιλούν και στοχάζονται έναν άλλο κόσμο.

 

Λαϊκή Σκηνή (έναρξη 21:30)

  • Ένα μουσικό οδοιπορικό από τη Θράκη, την Σμύρνη ως την Κρήτη υπόσχεται γλέντι και χορό μέχρι τέλους με… συνοδοιπόρους τον Αλέξη Αλεβιζάκη στο λαούτο, τον Peter Jacques στο κλαρίνο και το νέι, τον Μανώλη Μανουσάκη στην κιθάρα και το λαούτο, τον Σταύρο Μαραγκουδάκη στη λύρα, την Μαρία Τερζάκη στο ούτι, τα κρουστά και τη φωνή και τον Μανώλη Τζανάκη στην κιθάρα, το μπουζούκι και τη φωνή.

 

 

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Γενική είσοδος 5€, διήμερο 8€, άνεργοι 3€

Κτίριο 11δ, Ρεθύμνου 11 (Πεδίο του Άρεως), τηλέφωνο: 210 3845870, καθημερινές 6:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ., Σάββατο 10:00 π.μ – 2:00 μ.μ.

Gorilla 11 (bar), Θησέως 7 (Μαρούσι), τηλέφωνο: 210 8069800, κάθε μέρα 5:00 μ.μ. – 11:00 μ.μ.

Ηλεκτρονική

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!