Οδηγός για τις δωρεάν εκδηλώσεις της Αθήνας

 

Βιβλίο

  • Πέμπτη 24/10

Παρουσίαση του βιβλίου Λώρα η τελευταία των Μαρξ της Ζέφης Κόλια (Εκδόσεις Μεταίχμιο), για τη ζωή της Λώρας Μαρξ και του Πωλ Λαφάργκ με φόντο τα κυριότερα γεγονότα και πρόσωπα που καθόρισαν την πορεία του σοσιαλιστικού κινήματος από τα μέσα του 19ου ως τις αρχές του 20ου αιώνα. Στις 19:00 στο Bιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά, Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι.

 

Μουσική

  • Έως Παρασκευή 25/10

Belleville: Μια μουσική παράσταση σε ύφος cabaret, πλαισιωμένη από video art και με διασκευές αγαπημένων καλλιτεχνών από swing, blues, jazz, όπως επίσης και κομμάτια από musicals. Στο πλαίσιο του project Fly Me To The Moon. Στις 13:00 στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, επίπεδο Αναχωρήσεων (χώρος ελεύθερης πρόσβασης), Σπάτα.

Εκθέσεις

  • Έως Κυριακή 27/10

Το metamatic:taf για την έναρξη του φετινού εκθεσιακού προγράμματος φιλοξενεί την έκθεση Booooooomerang, βασισμένη στο ρητό του Georges Didi Huberman Αυτό που βλέπουμε είναι πάντα αυτό που μας κοιτά. Πέντε καλλιτέχνες που ζουν και εργάζονται στην Ισπανία θα προσπαθήσουν να παρακινήσουν το θεατή να αναζητήσει κάτι μέσα του που θα του επιστρέψει το βλέμμα. Ώρες λειτουργίας: Δευτ.-Σαββ. 12:00-21:00, Κυρ.: 12:00-19:00. Στο Metamatic:taf, Νορμανού 5, Μοναστηράκι.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!