ΕΚΘΕΣΕΙΣ

n Δευτέρα 7/2
Αθήνα
Εγκαίνια της πέμπτης έκθεσης ζωγραφικής του ποιητή Γιώργου Κακουλίδη. Εικόνες που ξέφυγαν από τις τελευταίες επιδρομές της πραγματικότητας και βρήκαν το δρόμο τους, αντλώντας από τα χρώματα νέα ζωή. Η έκθεση θα διαρκέσει έως 21 Φεβρουαρίου 2011. Στις 20:30 στον IANOS (Σταδίου 24). Είσοδος ελεύθερη.

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

n Τετάρτη 9/2
Αθήνα, Κυψέλη
Προβολή της Ταινίας: Mourir a trente ans (Πεθαίνοντας στα τριάντα), του Ρομάν Γκουπίλ (1982). Στις 20:30 στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

n Κυριακή 6/2
Πάτρα
Προβολή της Ταινίας: Η επέλαση των βαρβάρων του Denys Arcand (2003). Στις 20:00 στο Στέκι του Α.Σ.Τ.Ο.-Επικοινωνούμε! (Βαλτετσίου 3).

ΒΙΒΛΙΟ

n Σάββατο 5/2
Αθήνα
Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου Η χειροβομβίδα που ήθελε να είναι σαν… τη βίδα! Της Γιώτας Αλεξάνδρου, από τις εκδόσεις Άγκυρα. Οι μικροί μας φίλοι θα παίξουν παιχνίδια μουσικής και φαντασίας, ενώ στο τέλος θα μάθουν το τραγούδι της και θα συμμετάσχουν σε ειρηνική πορεία με τις αφίσες και το πανό που θα έχουν φτιάξει. Για παιδιά από τεσσάρων χρονών. Χορηγοί Επικοινωνίας: Γονείς εν δράσει, www.paidorama.com. Στις 12:30 στον IANOS (Σταδίου 24). Είσοδος ελεύθερη.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

n Σάββατο 5/2
Πάτρα
Traditional & Nuevo Tango Argentino! Χορός στους ήχους του αργεντίνικου tango με μουσικές που μας ταξιδεύουν. Στις 20:30 προηγείται δωρεάν μάθημα σε ενδιαφερόμενους αρχάριους. Στις 21:00 στο Mood+Latin Bar (Παντανάσσης 21). Είσοδος ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση στο ποτό.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!