ΜΟΥΣΙΚΗ

Σάββατο 15/1
Αθήνα, Ιλίσια
Οι Barracuda Brothers παρουσιάζουν «No Crisis Punk Party». Από τα μονοπάτια του Punk μέχρι τους δρόμους της New Wave διαμέσου Ska, Electropunk και του Garagepunk. Στο Κουμπί Bar (Εθν. Αντιστάσεως 2 – Πλ. Κύπρου). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας.

Σάββατο 15/1
Αθήνα, Βοτανικός
Επετειακό πάρτι από τους Dj Athens – Live performances από τους Dj Mike Vekris & Dj Elias. Στις 21:30 στον χώρο τέχνης και φιλοξενίας Ελαιών Loft (Α/Τ Βέλους 3 & Ναυτικού, Ελαιώνας). Η είσοδος είναι ελεύθερη. Υπάρχει χρέωση για το ποτό σας. www.eleon-loft.gr

ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16/1
Αθήνα, Ηλιούπολη
Προβολή της ταινίας «Γάζα ερχόμαστε» (Γιώργος Αυγερόπουλος & Γιάννης Καρυπίδης, 2010). Ακολουθεί συζήτηση με τα μέλη της πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι Για Τη Γάζα», το διδάκτορα διεθνών σχέσεων Βαγγέλη Πισσία, τον κτηνίατρο Γιώργο Λιερό, τον πρώην επιτετραμμένο της Παλαιστινιακής Αρχής στην Αθήνα Ισμάτ Σαμπρί και τους δημιουργούς της ταινίας. Στις 20:00 στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης (Μαρίνου Αντύπα 86).

Κυριακή 16/1
Αθήνα, Μοσχάτο
Προβολή της μικρού μήκους ταινίας «Casus Belli» του Γιώργου Ζώη (2010), η οποία διαγωνίστηκε στο επίσημο τμήμα του 67ου Φεστιβάλ Βενετίας. Στις 20:00 στην Κινηματογραφική Λέσχη της Μεσοποταμίας. (Πλάτωνος 13). www.mesopotamia.gr

Πέμπτη 20/1 – Παρασκευή 21/1
Πειραιάς, Κερατσίνι
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας, σε ένα διήμερο πρόγραμμα προβολών, όπου εντάσσονται οι 16 βραβευμένες ταινίες της φετινής του διοργάνωσης. Στις 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη (Εμ. Μπενάκη 70)

ΘΕΑΤΡΟ

Σάββατο 15/1 – Κυριακή 16/1
Αθήνα, Αγ. Δημήτριος
Η θεατρική ομάδα Αγ. Δημητρίου παρουσιάζει το έργο του Μάικλ Φρέιν «Το σώσε». Στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη (Αγ. Δημητρίου 55).

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!