Παρασκευή 24/6, στις 19:30
Μπισκοτάκι Μαρουλάκι
Ο Τζιντζερμπρένιος άνθρωπος και η Ραπουνζέλ, δύο αγαπημένα παραμύθια για ένα μπισκοτένιο ανθρωπάκι κι ένα κορίτσι που γεννήθηκε με ένα μαρουλάκι… Παράσταση αφήγησης για παιδιά προσχολική και πρώτης σχολικής ηλικίας από την Κάτια Καντούρη.

Σάββατο 25/6, στις 19:00
Ζωοφιλικό Διαδραστικό Παιχνίδι

Η Ομάδα Ζω.ΕΣ (Ζωοφιλικές Ενημερώσεις Σχολείων) παρουσιάζει ένα πολυθεματικό, διαδραστικό και πολιτισμικό πρόγραμμα για κάθε ηλικία με σκοπό την βελτίωση της φιλοζωίας στην χώρα μας! Θέλετε να χορέψετε; Θέλετε να ακούσετε παραμύθι; Θέλετε απαντήσεις στις τυχόν ερωτήσεις σας; Θέλετε να παίξετε παιχνίδια; Θέλετε να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους; Η Ομάδα Ζω.Ε.Σ. θα τα κάνει όλα αυτά και θα σας δείξει τον σωστό τρόπο προσέγγισης ενός σκύλου, την σωστή συμπεριφορά μας απέναντι στο κατοικίδιο μας, την υπεύθυνη υιοθεσία καθώς επίσης και το θετικό αποτέλεσμα που μας αφήνει ένας σκύλος όσο υπάρχει στη ζωή μας!

Σάββατο 25/6, στις 20:30
«Παιχνίδια στο ινδιάνικο χωριό»

Με πολύ παιχνίδι και φαντασία θα μεταφερθούμε σε ένα ινδιάνικο χωριό. Εκεί θα παίξουμε, θα κατασκευάσουμε το δικό μας τοτέμ και στο τέλος θα φτιάξουμε από πηλό το δικό μας αναμνηστικό. Και όλα αυτά φυσικά αφού πρώτα μεταμορφωθούμε σε ινδιάνους! Με τη Εύη Εκμεκτσίογλου.

Κυριακή 26/6, στις 19:00
«Λούνα Παρκ»

Ένα Λούνα Παρκ ζωντανεύει μέσα στο Resistance Festival. Με πολλά παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες. Τα παιδιά που θα έρθουν θα μπουν στα δωμάτια του διαστήματος, θα σταθούν μπροστά στους μαγικούς καθρέπτες, θα χορέψουν μαζί με την μπαλαρίνα, θα επιβιβαστούν σε τρελά τρένα, θα οδηγήσουν τα Αντί-συγκρουόμενα και θα αποχαιρετιστούν στη σάλα του χορού. Και μετά θα ακολουθήσει θεατρικό παιχνίδι. Όλα τα παραπάνω με την Ομάδα Παιχνιδιού Από το Μηδέν Στο Άπειρο.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!