Στην σημερινή εποχή είναι δύσκολο να βρεις συμπαραστάτες που να στηρίζουν την τέχνη και τους δημιουργούς. Ευτυχώς που υπάρχει η εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς που αγαπά τον Πολιτισμό και τον στηρίζει παρουσιάζοντας τους Έλληνες δημιουργούς.

Συγγραφείς, ποιητές, εικαστικοί, επιστήμονες που γράφουν βιβλία και συνεισφέρουν στα γράμματα της πατρίδας περνούν διαδοχικά από τις σελίδες της εφημερίδας Δρόμος της Αριστεράς. Με επιμελημένες παρουσιάσεις βιβλίων και συνεντεύξεις γνωρίζουμε την επικαιρότητα του πολιτισμού. Ακόμη παρουσιάζει παλιούς και νέους δημιουργούς για να τους γνωρίσουν οι αναγνώστες και να μάθουν τι συμβαίνει στον Πολιτισμό και ποιες είναι οι πνευματικές ανησυχίες τους. Έτσι χτίζει ένα εργαστήρι Τέχνης που στο μέλλον θα είναι πολύτιμο για τις επόμενες γενιές.

Όπως εμείς ψάχνουμε για την έρευνά μας παλιές εφημερίδες έτσι και η εφημερίδα Δρόμος της Αριστεράς, θα χρησιμοποιείται, μετά από χρόνια, ως πολύτιμο εργαλείο για τους ερευνητές. Η εφημερίδα με αυτό τον τρόπο γράφει τη δική της ιστορία. Για αυτό κατά τη γνώμη μου αποτελεί και ένα από τους φάρους των Γραμμάτων στον πνευματικό χώρο.

* Ο Ελπιδοφόρος Ιντζέμπελης είναι συγγραφέας

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!