Μισθωτός με 3 παιδιά και εισόδημα 9.500 επιπλέον 600€ φόρο αλλά αν πάνε όλα καλά θα δίνουν κάτι να τρώει το παιδί του στο σχολείο. (@mpaountolino)

Εδώ να πούμε ότι ένα παιδί που γεννήθηκε στο πρώτο μνημόνιο, τον Σεπτέμβριο θα πάει Δευτέρα Δημοτικού. (@platitudinous )

Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το καλό ποδόσφαιρο. Ό, τι μπορεί έχει κάνει για τους προέδρους. Χαλί γίνεται (@sfyrodrepano)

Τρελαίνομαι να βλέπω τον διανοούμενο βουλευτή Δουζίνα να δίνει όρκους υπεράσπισης του μαφιόζου Μαρινάκη… (@projectfuturegr)

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ οι φακές 12,5 € και χωρίς ρέγγα. Αυτό είναι σκάνδαλο.. (@panlabro)

Ευτυχώς που η ΝΔ έχει τον Άδωνι και πολλά σκάνδαλα και έχουν κάτι να ασχολούνται οι συριζαίοι όταν φέρνει νέα μέτρα η κυβέρνηση (@michanik0s)

130 χρόνια μετά γιορτάζουμε το 8ωρο, με 52 Κυριακές ανοιχτά καταστήματα. Αν δεν είναι αυτό εξέλιξη τότε τι; (Ζα Μαν Φου)

Με τις Κυριακές λύνεται και το μεγάλο πρόβλημα που είχαν όλοι λεφτά αλλά όχι χρόνο για να κάνουν αγορές. (@adiasistos)

Στο 3ο μνημόνιο ΣΥΡ-ΑΝΕΛ είχαν βρει ως άλλοθι το παράλληλο πρόγραμμα.. το θυμάστε; στο 4ο έχουν βρει τα αντίμετρα… κατάλαβες ε; (@skoukios)

Στα τρία, το τέταρτο έπρεπε να ήταν δώρο. #mnimonio4 (@Kyria_Katy)

Καλά, έχουμε κομμουνιστή πρωθυπουργό και δεν μου είπε κανένας τίποτα; (vpapako)

Συγγνώμη για τη διακοπή: δεν είναι «η πρώτη φορά που οι δανειστές δεσμεύονται για ρύθμιση χρέους». Το είχαν κάνει και το φθινόπωρο του 2012. (@blacktom1961)

Αφού παντρεύεται ο Πρέκας στα 75 του, κάποτε θα βγούμε κι εμείς στις αγορές, δεν μπορεί. (@minouli7)

Φαντάσου να πας ο φουκαράς να χειρουργηθείς σε δημόσιο νοσοκομείο, να σε ναρκώσουν και να σε χειρουργήσει ο Πολάκης ανεβάζοντας και φωτογραφίες στα σόσιαλ μήντια. Μη σου τύχει… (Sofia Lampiki)

Ο Κουβέλης αυτό το περιφερόμενο τίποτα πανηγυρίζει για την «συμφωνία». Όταν ο καταντημένος άνθρωπος δεν έχει ηθικούς φραγμούς. (Σπύρος Σούρλας)

Προβλέπω εκλογές το Σεπτέμβριο. Δυο χρόνια κρατάνε οι πρωθυπουργοί επί μνημονίων. Δεν τους φτιάχνουν όπως παλιά. (@spigaro)

Ο Μανώλης Γλέζος μας μάλωσε το πρωί, πως εμείς, εδώ στην Κρήτη, ανεχόμαστε, να έχουμε τις αμερικανικές βάσεις, που βομβαρδίζουν τους λαούς της Μεσογείου. Έλα, ντε, σύντροφέ μας… Κατάντια και εδώ…. (Βάσω Δροσοπούλου)

 

Επιμέλεια: Ρούλα Μ. – Σοφία Π.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!