Προβολές
Κυριακή 8/7
Θερινό σινεμά στην ταράτσα με την ταινία Η Γκαρσονιέρα (1960) του Μπίλι Γουάιλντερ. Στις 21:30 στην Εργατική Λέσχη Ν. Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου.

Σάββατο 7-Κυριακή 8/7
Ο θερινός κινηματογράφος της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται μέσα στο Αττικό Άλσος μετονομάζεται σε «Αττικόν-Θόδωρος Αγγελόπουλος» και προβάλει ταινίες του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη. Σάββατο: Σκιές και σιωπή (1962) Κυριακή: Οι επίλεκτοι (2007). Οι προβολές ξεκινούν στις 21:00. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και θα τηρείται σειρά προσέλευσης. Δελτία εισόδου θα διανέμονται από το ταμείο του κινηματογράφου μισή ώρα πριν από την προβολή της ταινίας και κατά προτεραιότητα.

Θέατρο
Σάββατο 7/7

Το Κορινθιακό Θέατρο «Βασίλης Ρώτας» παρουσιάζει το έργο Ο μουγκός του Στρατή Καρρά σε σκηνοθεσία Παύλου Καράγιωργα. Θέμα του η απελπισμένη μουγγαμάρα του μέσου Έλληνα μπροστά σ’ οτιδήποτε τον αφορά – άμεσα ή έμμεσα. Στις 21:00 στο Θέατρου του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον.

Σάββατο 7/7
Η Θεατρική Σκηνή του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ελευσίνας παρουσιάζει Το Μεγάλο μας Τσίρκο του Ιάκωβου Καμπανέλλη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου. Στις 21:00 στο Ανοικτό Θέατρο Κολωνού, Καπανέως & Ιωαννίνων.

Μουσική
Σάβατο 7/7

Η Φένια Παπαδήμα παρουσιάζει τη δουλειά της με τίτλο Delos Project, εμπνευσμένη από τα μουσικά τοπία της Ανατολής και της Δύσης. Στοιχεία αφρικανικής, ινδικής και παραδοσιακής ελληνικής μουσικής συνοδεύουν αρμονικά αγγλικούς, γαλλικούς και ελληνικούς στίχους. Στις 22:00 στο Floral, Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων. Είσοδος ελεύθερη, υπάρχει χρέωση για το ποτό.

Σάββατο 7/7
Μουσική βραδιά Under the stars με τους Μelos Brass και Σοφία Καπετανάκου. Στις 21:00 στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Πλ. Δεξαμενής Κορωπίου.

Εκθέσεις
Έως Τετάρτη 18/7

Τι είναι η Ελλάδα τους; Στο ερώτημα απαντούν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες με έργα-αφίσες, που αποτυπώνουν την πραγματική-βιωματική, αλλά και τη φανταστική-συνειρμική σχέση τους με τη χώρα μας. Πειραιώς 260, Κτίριο Α, 2101234567, Ταύρος.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!