Παρακαλούμε τώρα να «επιστρέψει» η Αμερική! Από το Αμερικάνοι go home, στο παίδες ελάτε πίσω να βάλετε μια τάξη στο μαγαζί!

Από μια άποψη λογικό. Από τους Πάρθους προτιμότεροι οι Ρωμαίοι. Αν πρέπει να διαλέξεις. Και γιατί να μη διαλέγεις. Αρκεί να είσαι στη «σωστή πλευρά της Ιστορίας», καθώς λένε οι ξεσχολισμένοι στους γρίφους του σύμπαντος και στην τεχνητή νοημοσύνη! (Όπως γίνεται σιγά-σιγά και στη δική μου/σου)…

…………………………..

Πρόσεχε όμως, το πρωί όταν βγαίνεις (κατόπιν αδείας) απ’ το σπίτι, μήπως έχεις επιστρέψει στη δεκαετία του 1950 (εις ό,τι αφορά, φερ’ ειπείν, τα Πανεπιστήμια). Ο χρόνος έχει διασταλεί, αλλάζεις βήμα, πέφτεις σε σκουληκότρυπα και βρίσκεσαι στο 1375 και την πρώτη νύχτα του γάμου σου, αναλαμβάνει καθήκοντα ο CEO της Εταιρείας που δουλεύεις…

………………………..

Εντάξει, αν δεν δουλεύεις εσύ φταις! Με τι μούτρα ζητάς να ασχοληθεί ο CEO μαζί σου;

Και τέλος, αν καταφέρεις να διασχίσεις τη σκουληκότρυπα, χωρίς να γίνεις σκουλήκι, βρίσκεσαι με μια εφημερίδα του 1948 υπό μάλης. Τη γράφουν δημοσιογράφοι που ανήκουν στα αφεντικά τους και το κράτος, άρα παρέχουν έγκυρη ενημέρωση. Ελεγμένη. Σου σκάβουν τον λάκκο. Όπως και σήμερα, αλλά αυτό οφείλεται στο δίπλωμα του χρόνου. Τι άλλο είναι τα μεροκάματα του 1950; Η χωροφυλακή του 1970; Οι λαδέμπορες του 1940; Ένα δίπλωμα του χρόνου είναι.

…………………

Αμερικάνοι well came back – θα μου πείτε ότι στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ! Πολύ τα ψειρίζετε! Φάε το (νοθευμένο) φαΐ σου, βλέπε στην τηλεόραση τη διαφήμισή σου και μη μιζεριάζεις!

Σε όλες τις κοινωνίες υπάρχει ένα 10% που μιζεριάζει. Εντάξει, αυτοί χάσανε, μένει τώρα και να χαθούν.

Λαίδη Γκάγκα, μάγκα μου! Αμέρικαν άνθεμ! Και κυρία Αγγελοπούλου για το 1821! Να πλένει τα γουρνοτσάρουχα του Νικηταρά, και να δακρύζει η εικόνα της Παναγιάς της Αρμένισσας.

 Έτσι είναι, σύντροφοι! Επιστρέφει η Αμερική, όπου το 1% του πληθυσμού κατέχει το 99% του πλούτου. Προσαρμοσθείτε λοιπόν! Κάντε μια κωλοτούμπα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, κλείστε τα μάτια και φχαριστηθείτε το!

…………………

Στο κάτω-κάτω, μάγκες μου και κορίτσια μου, ο Στόλος! Επιστρέφει ο Στόλος! Που δεν έφυγε ποτέ! Αλλά το σύνθημα «έξω οι βάσεις του θανάτου» είναι διαχρονικό. Αν δεν είναι εδώ το στόλος, πώς θα τον διώξουμε; Τον Αμερικανικό στόλο! Για τον Τουρκικό – δεν ξέρω…

ΣΤΑΘΗΣ Σ.
20•I•2021

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!