10-15 Σεπτεμβρίου 2012, Cine Τριανόν

Με ανατρεπτική και ξέφρενη διάθεση για μουσική, τραγούδι, σάτιρα, αυτοσχεδιασμό και κωμωδία, επτά διαφορετικά μουσικά σχήματα και δυο καραγκιοζοπαίκτες του σήμερα, εμπνέονται από μια παράδοση 200 χρόνων και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν το πρώτο Karagiozis music project, που θα πραγματοποιηθεί στο θερινό Cine Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 – Πατησίων 101).
Από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου έως και Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 οι γνωστοί καλλιτέχνες του Θεάτρου Σκιών Άθως Δανέλλης και Ηλίας Καρελλάς συναντούν τους: Μάρθα Φριντζήλα & Kubara Trio, The Burger Project, Encardia, EleΚtroΒalkana, Kompania, Γιάλα και doros σε έξι μοναδικές μουσικές παραστάσεις γεμάτες από ήχους του χθες και του σήμερα με πρωταγωνιστή τον Καραγκιόζη.

 

Κρατήστε σημειώσεις!
Δευτέρα, 10/9: Μάρθα Φριντζήλα & Kubara Trio και Άθως Δανέλλης
Τρίτη, 11/9: EleΚtroΒalkana και Ηλίας Καρελλάς
Τετάρτη, 12/9: Γιάλα-doros και Άθως Δανέλλης
Πέμπτη, 13/9: Encardia και Ηλίας Καρελλάς – Άθως Δανέλλης
Παρασκευή, 14/9: Kompania και Ηλίας Καρελλάς
Σάββατο, 15/9: The Burger Project και Ηλίας Καρελλάς
Σκοποί και τραγούδια από την Ανατολή ώς τη Δύση, παλιοί παραδοσιακοί ρυθμοί, μουσικές της Κάτω Ιταλίας, ηλεκτρονικοί ήχοι και beats αλλά και το ρεμπέτικο συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται με τους γνώριμους χάρτινους ήρωες και τις ιστορίες τους. Η παράδοση είναι εδώ και συνεχίζεται στο πρώτο Karagiozis music project!

INFO
Παραστάσεις: 10, 11, 12, 13, 14 & 15 Σεπτεμβρίου 2012
Ώρα Έναρξης Παραστάσεων: 21:00
Cine Τριανόν: Κοδριγκτώνος 21 (και Πατησίων 101, Μετρό Βικτώρια)
Τηλέφωνο: 210 8215469, 210 8222702
Τιμή Εισιτηρίου: 10 ευρώ
Διάρκεια παραστάσεων: 100 λεπτά
Διοργάνωση: Θίασος Ηλία Καρελλά – Cine Τριανόν
www.thiasoskarella.weebly.com
www.trianon.gr

Πρωτοβουλίες για πανελλαδική δράση ξεκινούν και πάλι από την Κατερίνη

Οι ενεργοί πολίτες σχεδίασαν και θα διαθέσουν αλεύρι σε ειδική συσκευασία το οποίο θα φέρει την ονομασία «Χωρίς μεσάζοντες»

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί σε πανελλαδική συνάντηση στην Κατερίνη, το Σάββατο 15/9, όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών της χώρας. Απευθύνεται προς όλους τους ενεργούς πολίτες της χώρας που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν κομμάτι από την καθημερινότητά τους και να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες -τη διάθεση αγροτικών προϊόντων παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες- και ανακούφισε χιλιάδες νοικοκυριά και αγρότες. Η πρόσκληση απευθύνεται, επίσης, προς όλους τους παραγωγούς που έχουν πεισθεί από το «κίνημα της πατάτας» και επιθυμούν να συνεργαστούν με πρωτοβουλίες πολιτών, διαθέτοντας τα προϊόντας τους απευθείας στους καταναλωτές.
Στόχος της συνάντησης είναι η δημιουργία ενός άτυπου πανελλαδικού δικτύου ενεργών πολιτών/παραγωγών, η ανταλλαγή εμπειριών και η συνεργασία μεταξύ τους μέσω του Διαδικτύου. Η ΕΟΔΝΠ θα οργανώσει την ίδια ημέρα τη διανομή ενός αγροτικού προϊόντος και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τρόπο οργάνωσης της διανομής (λογισμικό, υλικά, ομάδες εθελοντών, νομικά θέματα κ.λπ.).
Επίσης, θα παρουσιαστεί ο τρόπος και η οργάνωση παραγωγής και διάθεσης ενός βασικού καταναλωτικού προϊόντος όπως π.χ. το αλεύρι από τοπικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα χρησιμοποιήσουν τη φετινή παραγωγή αγροτών του Ν. Πιερίας.
Μετά από συνεννόηση με τους δύο κυλινδρόμυλους της πόλης θα παραχθεί αλεύρι σε ειδική συσκευασία, το οποίο θα φέρει την επωνυμία «Χωρίς μεσάζοντες» και θα διατεθεί σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή από τους ενεργούς πολίτες στην τοπική κοινωνία.
Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην πανελλαδική συνάντηση της 15ης Σεπτεμβρίου μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected]. Στο μήνυμα πρέπει να αναφέρονται η ονομασία της πρωτοβουλίας, η πόλη, τηλέφωνο επικοινωνίας και τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!