Όλες οι κάμερες τους είναι στραμμένες πάνω στη Βενεζουέλα, τη Νικαράγουα, την Κούβα, τη Ρωσία ή την Κίνα, για να αρπάξουν το παραμικρό, κι όταν δεν βρίσκουν κάτι το κατασκευάζουν, για να το κάνουν βούκινο, όπως ανέκαθεν κάνουν ενάντια σε κάθε χώρα που δεν είναι υποτελής τους. Ενώ για τα προσκείμενα καθεστώτα, π.χ. το σαουδαραβικό και το βραζιλιάνικο, και το πιο κραυγαλέα βάρβαρο, το πιο δολοφονικό, πέφτει στα μαλακά ή το προσπερνούν ανέγγιχτο.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις ότι περνάει μόνο στα πολύ ψιλά των ειδήσεων (με 58 λέξεις στο Time) το γεγονός ότι από την αρχή του χρόνου η αστυνομία έχει σκοτώσει 1.249 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και οκτάχρονα παιδιά, μόνο στο Ρίο ντε Τζανέιρο! Ή ότι χιλιάδες φοιτητές διαδηλώνουν στην Ινδονησία , 300 είναι ήδη στα νοσοκομεία τραυματισμένοι από την αστυνομία,  εναντίον ενός νέου ποινικού κώδικα που ποινικοποιεί την κριτική στον πρόεδρο της χώρας, αλλά και το εξωσυζυγικό σεξ! (47 λέξεις στο Time)

Όλα τα «δημοκρατικά» ΜΜΕ, όλες οι κυβερνήσεις και όλοι οι διανοούμενοι του συστήματος, ούτε είδαν ούτε άκουσαν κάτι! Ξέρουν, όμως, όλοι, μετά βεβαιότητος, με πρώτα τα αποικιακά και ημιαποικιακά καθεστώτα της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, ότι ο Μαδούρο υποκινεί την εξέγερση του λαού στο Εκουαδόρ εναντίον ενός φασίστα προέδρου που είναι τσιράκι των Αμερικάνων!

Ι.Κ.

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!