Σπεύδε βραδέως τώρα…

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδιοργανώνεται. Δεν βιάζεται. Τέλη Σεπτέμβρη κυκλοφορεί πολιτική διακήρυξη και μετά ακολουθεί τρίμηνη καμπάνια εγγραφής νέων μελών με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Το ψηφιακό κόμμα, το κόμμα της πλατφόρμας (ηλεκτρονικής) ετοιμάζεται. Σε λίγο θα ισχύσει το ανοίξαμε και οι εγγραφές ξεκίνησαν. Ο Α. Κοτσακάς θα αναλάβει ρόλο στο «άνοιγμα» του κόμματος, αν και παλαιάς κοπής ο ίδιος θα συμπληρωθεί από ομάδα νέων γκατζετάκιδων που θα οδηγήσουν τα ηλεκτρονικά κόλπα. Δουζίνας, Παρασκευόπουλος, Μπαλτάς και Σπουρδαλάκης θα αναλάβουν να ντύσουν με αμφισβήτηση και συζήτηση υψηλού κύρους το νέο κόμμα. Ο Χ. Γολέμης ίσως διαφωνήσει. Ίσως να επιστρέψουν κι ορισμένοι που είχαν απομακρυνθεί τα δύσκολα χρόνια. Έτσι γίνεται η σύνθεση. Ο Καρανίκας κάπου θα διοριστεί ως μετακλητός…

Ο Αποστολάκης το παραδέχθηκε

Φθάσαμε πολύ κοντά σε επεισόδιο τύπου Ίμια αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Άμυνας Ε. Αποστολάκης. Παραδέχθηκε στιγμές που είδαν το Χριστό φαντάρο δηλαδή. Ο Δ. Βίτσας, αρκετά ανανεωμένος και ήρεμος, δηλώνει ότι ξέρει πολλά, αλλά προτιμά να μην τα λέει. Και μάλιστα προχωρά πάρα πέρα: Αφού δεν έγιναν γνωστές οι εμπλοκές που υπήρξαν, αυτό σημαίνει ότι τις αντιμετωπίσαμε καλά και δεν ανησυχήσαμε τον κόσμο.
Λίγο πριν ο Α. Τσίπρας είχε ομολογήσει ότι δεν υπάρχει πρωθυπουργός που να κοιμάται ήσυχος και να μην ανησυχεί ότι μπορεί να γίνει κάποιο θερμό επεισόδιο.
Αλήθεια υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους πολίτες ή να αυξήσουμε την δόση ψεκασμού τους;

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!