ΘΕΑΤΡΟ
Σάββατο 29/9
Με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατο του ποιητή και μεταφραστή του Φ. Γκ. Λόρκα, Νίκου Γκάτσου, ανεβαίνει η παράσταση Ματωμένος γάμος σε σκηνοθεσία Ντίνας Μπελή. Στις 20:30 στο Άλσος Νέας Σμύρνης (είσοδος από την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου).

Κυριακή 30/9
Στο πλαίσιο των φθινοπωρινών γιορτών στην πόλη που διοργανώνει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, το Θέατρο Τέσσερις Εποχές παρουσιάζει το έργο Γιαννούλης Χαλεπάς. Στις 20:30 στο Πάρκο Ελ. Βενιζέλου (Ασύρματος).

Παρασκευή 5/10
Η Ομάδα Θεάτρου του Δήμου Αγίας Παρασκευής παρουσιάζει μονόπρακτα του Ν. Λάσκαρη με το γενικό τίτλο Παραξενιές του έρωτα, κουτσομπολιού μπερδέματα. Στις 20:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος», (Ομήρου-Κωνσταντινουπόλεως-Σολωμού) στο Μοσχάτο.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Κυριακή 30/9

Το Αthens art network (Αθηναϊκό καλλιτεχνικό δίκτυο) στο πλαίσιο του προγράμματος Κήποι της Αθήνας θα βρίσκεται στο Πεδίον του Άρεως από τις 11:30 έως τις 15:30 με τσίρκο, συναυλίες και μουσικό-θεατρικά δρώμενα, διαδραστικά παιχνίδια και workshops για μικρούς και μεγάλους.

Κυριακή 30/9
Ένα αρχέγονο φως από τα βάθη του σύμπαντος, σε μια ξεχωριστή σύμπραξη λόγου, εικόνας και μουσικής, ο καθηγητής Γιώργος Γραμματικάκης αφουγκράζεται τα βήματα του φωτός στην Ιστορία. Μαζί του, οι μουσικοί Σπύρος Γκικόντης και Οδυσσέας Γραμματικάκης ντύνουν με πρωτότυπες συνθέσεις και βίντεο το ξεχωριστό αυτό ταξίδι. Στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Έως Παρασκευή 12/10

Όλοι μαζί τα φάγαμε τιτλοφορείται η έκθεση των νέων σκιτσογράφων, σπουδαστών του Κέντρου Εφαρμοσμένων Τεχνών «Ορνεράκης». Ώρες λειτουργίας: 10:00-19:30, Θήρας 19, Πλατεία Αμερικής.

ΒΙΒΛΙΟ
Κυριακή 30/9

Η ΑΛΕΦ διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση της σεζόν, που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας, Ray Bradbury. Θα διαβαστεί το διήγημά του The Toynbee Convector-Μεγάλο ταξίδι στον χρόνο. Στις 20:00 στο μπαρ «Φαεινόν», Καλλιδρομίου και Μαυρομιχάλη.

 

Σχόλια

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας!